A doua victorie din această săptămână: SCM OHMA Mozzart Bet Timişoara – ABC Laguna Bucureşti 70-59

17/12/20220

La fel ca în partida din tur, disputată pe 8 octombrie în „Arena de Baschet”, „leii” din Banat a avut mult de muncit pentru a-şi apropia victoria în faţa echipei ABC Laguna Bucureşti, o nou-promovată care îşi vinde scump pielea.

Meciul de astăzi din sala „Constantin Jude” s-a încheiat cu rezultatul de 70-59 (18-22, 10-17, 26-17, 16-3), victoria echipei noastre fiind una pe deplin meritată, în contextul unui program extrem de încărcat, cu câte două meciuri pe săptămână, şi a unui lot din care lipseşte în continuare jucătorul sârb Adam Mirkovic, nerefăcut după accidentarea suferită în duelul cu CSM ABC Athletic Constanţa de la începutul lunii decembrie.

Două din două, aşadar, într-un interval de cinci zile, marţi seară cu KK Rogaška, scor 99-74, tot în faţa publicului timişorean, iar acum la o diferenţă de 11 lungimi împotriva Lagunei, iar echipa noastră se află pe prima poziţie a clasamentului Conferinţei B, cu 18 puncte.

Caseta tehnică poate fi accesată aici

„Leii” din Banat îşi vor încheia reprezentaţiile din 2022 în data de 28 decembrie, la Oradea, contra fostei campioanei CSM CSU, învinsă în acest sezon în sala „Constantin Jude”, 73-77 pe 16 octombrie.

Ultimul meci din acest an calendaristic va începe la ora 17:00 şi va fi transmis în direct de Digi Sport şi Prima Sport.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *