A patra victorie la rând în meciurile oficiale: 80-72 cu CSM Târgu Jiu în Cupa României

02/10/20220

SCM OHMA Mozzart Bet Timișoara a debutat cu dreptul în noua ediție a Cupei României, 80-72 în această seară cu CSM Târgu Jiu, în grupa E a competiției ce se desfășoară la Mediaș în organizarea grupării CSU Sibiu.

A fost al patrulea succes din tot atâtea meciuri oficiale disputate în acest început de sezon, primele două fiind în Alpe Adria Cup, urmate de victoria recentă din Liga Națională de Baschet Masculin Mozzart Bet.

„Leii” din Banat au câștigat trei dintre cele patru sferturi ale întâlnirii de astăzi, primele două cu 18-17 și, respectiv, 26-19, și ultimul cu 20-17, cedându-l doar pe al treilea, cu 16-19.

„Pentru mine nu a fost mai greu decât m-am așteptat, pentru că am văzut ieri că echipa din Târgu Jiu este una capabilă. În primul ei meci de la acest turneu, CSM Târgu Jiu a pierdut la o diferență care nu reflectă ceea ce s-a întâmplat pe teren. A venit fără nici o presiune, fără să aibă un obiectiv cum ar fi calificarea și era clar raportat la lotul pe care îl are că nu vom avea un meci ușor. Am putut să reacționăm mai bine în unele situații, însă singurul lucru care contează în acest moment este calificarea. Este un turneu de calificare și nu avem prea mult timp la dispoziție să ne gândim la ce a fost cu acest meci, pentru că mâine ne așteaptă altul. Nu are nici o relevanță faptul că în presezon am învins echipa din Sibiu. Presezonul nu se poate compara niciodată cu un meci oficial”.

Dragan Petricevic – antrenorul SCM OHMA Mozzart Bet Timișoara

Mâine, în ultima partidă a grupei E din Cupa României, echipa noastră va da piept cu CSU Sibiu (ora 19:00, FRB TV – YouTube).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *