Al doilea meci al săptămânii pe teren propriu

03/03/20230

„Leii” din Banat înfruntă SCMU Craiova în etapa a 3-a din faza Top 10 a Ligii Naționale de Baschet Masculin Mozzart Bet.

Meciul este programat mâine, cu începere de la ora 18, la sala „Constantin Jude”.

Cele două echipe au linii asemănătoare de clasament – SCM OHMA Mozzart Bet Timișoara – 3 victorii/7 înfrângeri, SCMU Craiova – 3 victorii/6 înfrângeri – și se duelează în premieră în acest sezon.

„Întâlnim o contracandidată la acele locuri care duc în play-off, ceea ce crește gradul de importanță al meciului. Va fi dificil, întrucât Craiova este o echipă cu valoare, iar noi trebuie să trecem peste momentele mai grele din jocul de miercuri cu U-BT. Fiecare meci este important pentru noi, însă dacă privim pe termen mediu cred că avem nevoie de trei victorii în următoarele patru confruntări, cu atât mai mult în cea de mâine, cu cât jucăm acasă”, a declarat căpitanul Lazar Laszlo.

SCMU Craiova este una dintre echipele ce beneficiază de un baschetbalist naturalizat pentru poziția de „jucător autohton”, Giordan Watson, și de asemenea îl are în lot pe fostul nostru echipier Alexandru Coconea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *