Alpe Adria Cup | Faza grupelor, aproape de final. Ultimul meci, la Ljubljana

19/02/20240

SCM winsed.swiss Mozzart Bet Timișoara va disputa marți ultimul meci din sezonul regulat al competiției Alpe Adria Cup (AAC).

„Leii” din Banat vor da piept în deplasare, de la ora 21:00 (ora României), cu echipa slovenă KK Ilirija.

Partida menționată este inclusă în etapa a zecea și se va disputa în „Hala Tivoli” din Ljubljana, o sală polivalentă ce poate strânge în tribune până la 7.000 de spectatori.

Echipa bănățeană este deja câștigătoarea grupei B.

Pe hârtie, KK Ilirija are șanse de a prinde locul al doilea, care duce și el la turneul Final Four, în care va fi stabilită, aproape de mijlocul lunii martie, noua campioană.

SCM winsed.swiss Mozzart Bet Timișoara a acumulat 17 puncte din 18 posibile, în timp ce adversara din capitala Sloveniei se află acum pe locul al șaselea, cu 11 puncte, dar și cu două meciuri rămase de disputat până la finalul fazei grupelor.

„Mergem în Slovenia cu gândul la victorie, pentru că vrem să încheiem grupa așa cum se cuvine și să ajungem în Final Four cu un rezultat pozitiv. Am tratat fiecare meci cu mare seriozitate și de aici a rezultat această linie de clasament foarte bună. Mai avem câteva partide până la turneul final AAC, dar ne gândim și la el, adică la trofeu”, a declarat jucătorul Antonio Năsturescu.

În tur, pe 21 noiembrie, la sala „Constantin Jude”, echipa antrenată de Dragan Petricevic s-a impus în fața lui KK Ilirija cu scorul de 97-85.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *