Antrenorul Dragan Petricevic, înaintea meciului cu CSA Steaua: „Seria de meciuri cu miză continuă”

26/11/20220

Etapa a 7-a din Conferinţa B a Ligii Naţionale de Baschet Masculin Mozzart Bet programează o nouă deplasare la Bucureşti pentru „leii” din Banat.

SCM OHMA Mozzart Bet Timişoara o întâlneşte astăzi pe CSA Steaua, partidă ce va începe la ora 18:00 şi va fi transmisă în direct de Digi Sport 2, Prima Sport 2 şi FRB TV (YouTube).

Ambele echipe au disputat până acum cinci meciuri (au stat o etapă), iar duelul din Sala de Sport „Mihai Viteazul” este foarte important în cursa de calificare în faza secundă a campionatului.

Seria de meciuri cu miză continuă şi nu se va opri, continuă până în luna mai. Nici nu am ajuns bine din deplasarea din Slovacia şi ne gândim la partida care urmează şi este una cu miză mare. Estimez că va fi o întâlnire foarte disputată, în compania unei grupări în creştere de formă şi care acum, după victoria de la Voluntari, are un entuziasm suplimentar. Este de prisos să vorbim despre programul încărcat, noi l-am ales, dar ne vom prezenta la fiecare partidă cât de bine pregătiţi se poate şi de ambiţioşi. Nu am avut prea multe şedinţe de pregătire între aceste două deplasări, dar nu căutăm scuze. Cred în şansele noastre şi în această echipă.

Dragan Petricevic – antrenor principal SCM OHMA Mozzart Bet Timişoara

Echipa noastră are patru victorii şi o înfrângere (4/1) în Liga Naţională de Baschet Masculin Mozzart Bet. Şi CSA Steaua Bucureşti prezintă o linie de clasament pe plus: 3/2.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

https://baschet.scmtimisoara.ro/wp-content/uploads/2022/04/Design-fara-titlu-56.png

SCM OHMA MOZZART BET TIMIȘOARA

Fii alături de echipa locală de baschet din Timișoara. Te așteptăm la meciuri!