Antrenorul Dragan Petricevic: „Nu există meciuri care să ne ofere momente de respiro”

01/12/20220

„Leii” din Banat deschid etapa a 8-a a Ligii Naționale de Baschet Masculin Mozzart Bet cu partida programată vineri împotriva echipei CSM ABC Athletic Constanța.

Jocul va începe la ora 18:30 și se va disputa la sala „Constantin Jude”.

SCM OHMA Mozzart Bet Timișoara se află pe primul loc în Conferința B, cu cinci victorii și o înfrângere, în timp ce adversara de la malul mării are o linie de clasament cu trei succese și două eșecuri.

Cred că declarațiile mele înaintea fiecărei etape vor fi cam aceleași, în sensul că în acest sezon – am mai spus și o voi repeta – nu există meciuri care să ne ofere momente de respiro. Campionatul este foarte echilibrat și chiar dacă nu ar fi și ar exista meciuri în care să ne permitem un roster mai larg noi disputăm atât de multe partide încât trebie să ne păstrăm focusul în fiecare zi. Peste aproape două săptămâni avem înfruntarea din Alpe Adria Cup, dar până atunci ne așteaptă trei meciuri de campionat. Când vom trage linie, vom vedea că de la final de septembrie până la Crăciun se adună un număr foarte mare de jocuri.

Dragan Petricevic – antrenor principal SCM OHMA Mozzart Bet Timișoara

ABC Athletic Constanța este una dintre echipele care și-a crescut valoarea lotului în perioada precompetițională și vine după un rezultat foarte bun, victorie acasă (78-72) cu câștigătoarea ultimelor două ediții ale Cupei României, CSO Voluntari.

Nu putem trata meciurile decât cu maximă atenție și seriozitate. Întâlnim un adversar respectabil. Mereu a fost un adversar respectabil, dar în acest sezon a făcut schimbări importante în lot și se prezintă drept o formație cu șanse foarte mari de accedere în Superligă.

Dragan Petricevic – antrenor principal SCM OHMA Mozzart Bet Timișoara

După jocul de vineri, alb-violeții vor disputa două meciuri „legate” în deplasare, la Galați (miercuri) și Focșani (sâmbătă).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *