Avancronica meciului cu BK Redstone Olomoucko din Alpe Adria Cup: „O echipă valoroasă, care practică un joc cu un număr foarte mare de posesii”

25/10/20230

SCM winsed.swiss Mozzart Bet Timișoara joacă pentru a treia oară consecutiv la mijloc de săptămână.

„Leii” din Banat o întâlnesc astăzi, de la ora 19:00, la sala „Constantin Jude”, pe BK Redstone Olomoucko, una dintre cele trei reprezentante ale Cehiei în Alpe Adria Cup.

Adversara baschetbaliștilor alb-violeți se află pe locul al zecelea în prima ligă internă, cu trei victorii din opt partide, și nu a jucat în prima etapă din Alpe Adria Cup.

„Olomoucko este o echipă valoroasă, pe care o cunosc destul de bine. Antrenor acolo este Andy Hipsher, un prieten de-ai mei cu care lucrez la campul de vară din Las Vegas. Cehii au testat șase jucători americani, au păstrat patru, dar sunt în continuare în căutare de baschetbasliști. În plus, au câțiva jucători autohtoni foarte buni. La fel ca noi, au pierdut acasă foarte strâns, după prelungiri, în precedenta etapă din campionat. Va fi un meci bun, miercuri, întrucât echipa din Cehia, precum Dubrava, practică un joc cu un număr de posesii foarte mare. Marchează între 90 și 100 de puncte pe partidă, așa încât vom avea mult de lucru ca să nu le permitem un număr atât de mare de puncte în sala noastră”, a declarat Dragan Petricevic, antrenorul principal al echipei SCM winsed.swiss Mozzart Bet Timișoara.

„Leii” din Banat au cedat după prelungiri în precedentul meci din campionat, 97-100 cu Rapid București.

„Noi am avut un meci foarte intens cu Rapid, cum de mult nu s-a mai văzut la sala <<Constantin Jude>>, dar care lasă urme. Le transmit jucătorilor că trebuie să mergem înainte, că sunt fericit să putem juca fiecare meci până la ultima secundă și că la un moment dat vom câștiga și noi un meci strâns. Și spun asta întrucât cu Brașov și cu Rapid am cedat în urma unor partide decise în ultimele secunde”, a mai spus Dragan Petricevic.

Partida de astăzi cu BK Redstone Olomoucko contează pentru etapa a doua din Alpe Adria Cup.

În runda inaugurală, alb-violeții au trecut de croații de la KK Dubrava cu scorul de 87-69, tot la sala „Constantin Jude”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

https://baschet.scmtimisoara.ro/wp-content/uploads/2022/04/Design-fara-titlu-56.png

SCM OHMA MOZZART BET TIMIȘOARA

Fii alături de echipa locală de baschet din Timișoara. Te așteptăm la meciuri!