Careu de ași complet în Alpe Adria Cup. Turneul final va fi organizat în Austria

22/02/20240

Board-ul de conducere al competiției Alpe Adria Cup a anunțat gazda Final Four-ului ediției 2023-2024.

La fel ca anul trecut, turneul final va fi organizat în Austria, însă nu la Viena, cum s-a întâmplat în precedentul sezon, ci la Kapfenberg, de unde provine una dintre echipele calificate în această fază avansată a întrecerii euro-regionale ce a reunit la startul actualei ediții 11 formații din Austria, Cehia, Croația, Polonia, Slovacia, Slovenia și România.

OCS Capital Bulls (locul 2 în grupa A) a primit în organizare turneul final, aceasta fiind totodată adversara din semifinale a „leilor” din Banat.

În celălalt meci din penultimul act se vor întâlni campioana en-titre, MKS Dabrowa Gornicza (Polonia, locul 1 în grupa A), și BK Redstone Olomoucko (Cehia, locul 2 în grupa B), calificată în urma victoriei de aseară, 83-66 cu BC Geosan Kolin.

Semifinalele vor avea loc în 12 martie, iar finala – în ziua următoare.

SCM winsed.swiss Mozzart Bet Timișoara și-a depus la rândul ei candidatura pentru a deveni gazda turneului Final Four în care va fi stabilită cea de-a opta câștigătoare a competiției Alpe Adria Cup.

„Sporthalle Walfersam Kapfenberg”, cunoscută și ca „Bulls Arena”, are o capacitate de 1.000 de locuri și este situată în Kapfenberg, al treilea cel mai mare oraș al provinciei Styria din Austria.

Programul turneului Final Four

Marți, 12 martie – semifinalele
SCM winsed.swiss Mozzart Bet Timișoara – OCS Capital Bulls
MKS Dabrowa Gornicza – BK Redstone Olomoucko

Miercuri, 13 martie – finala
Învingătoarele din cele două semifinale

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *