Cu trofeul pe masă! „Leii” din Banat joacă astăzi pentru câștigarea Alpe Adria Cup

13/03/20240

SCM winsed.swiss Mozzart Bet Timișoara a învins gazda turneului Final Four al competiției Alpe Adria Cup, OCS Capital Bulls, scor 94-92, aseară, în semifinale.

Baschetbaliștii alb-violeți vor disputa finala competiției, astăzi, de la ora 20:00, cu MKS Dabrowa Gornicza, deținătoarea trofeului.

Polonezii au învins-o pe BK Redstone Olomoucko (Cehia), cu 104-97, după prelungiri, în prima semifinală.

Echipa noastră a condus în cea mai mare parte a semifinalei cu austriecii de la Kapfenberg, dar a fost nevoie de un coș înscris de Tyreek Myjewel Scott-Grayson, în ultima secundă, pentru a-și apropia victoria.

Prima repriză a fost una cu multe puncte marcate (60-56, la pauză, pentru „leii” din Banat).

Imediat după startul sfertului al patrulea, s-a făcut 80-71 pentru SCM winsed.swiss Mozzart Bet Timișoara, însă gazda din Kapfenberg a egalat apoi la 81 și s-a mers cap la cap până la final.

„A fost un meci foarte strâns și greu, o super-semifinală. Cred că din primele minute ne-am aflat în control și am avut șansa de a câștiga. Am fost în frunte de cele mai multe ori. Suntem în finală, așa că trebuie să lăsăm acest joc în urmă. Felicitări jucătorilor mei, sunt mândru de ei”, a declarat antrenorul Dragan Petricevic.

„Este un sentiment plăcut să marchezi coșul câștigător! Echipa mea a luptat din greu pentru toate cele 40 de minute, ne-am descurcat în momentele grele și de adversitate. Am câștigat, ceea ce este foarte frumos. Antrenorul m-a pregătit pentru aruncare la acea ultima posesie și am transformat-o în coș. Îi mulțumesc pentru asta! Ne putem bucura un pic, însă trebuie să ne gândim la Dabrowa Górnicza, pe care vrem să o învingem”, au fost cuvintele jucătorului Tyreek Myjewel Scott-Grayson după succesul din semifinale Alpe Adria Cup.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *