„De marți, va începe un alt campionat, play-off-ul”

02/05/20220
SCM Timișoara este prezentă pentru a cincea oară consecutiv în play-off-ul Ligii Naționale de baschet, care ia startul mâine. Clasați pe locul al șaselea în sezonul regular, „leii din Banat” vor întâlni CSO Voluntari, echipa care a pierdut poziția a doua în ultimele secunde ale campionatului și a încheiat pe trei.

Disputa din sferturile de finală are loc după sistemul „două din trei”, cu meciuri programate la 3, 6 și (dacă este cazul) 9 mai. Prima partidă, cea de marți, 3 mai, va avea loc la Voluntari și va începe la ora 20,30, și va fi televizată (Digi Sport 3).

„Am avut un sezon regulat foarte reușit. De marți, va începe un alt campionat, play-off-ul. Noi suntem în această structură de play-off de ani. Ați vazut cât de mult s-au întărit toate echipele și eu spun că locul al șaselea este unul onorabil. Probabil, dacă nu ar fi existat o sincopă – eu zic una, altora le place să spună două-trei – probabil astăzi am fi fost pe locul al cincilea, dar nu pot să nu fiu recunoscător pentru întreg efortul, pentru ceea ce a făcut întreaga secție de baschet. De-a lungul sezonului, sincope au avut și echipele clasate mai sus decât noi”

Dragan Petricevic, antrenor SCM OHMA Timișoara

Meciul al doilea va avea loc la sala Constantin Jude din Timișoara, vineri, 6 mai, la ora 18,00.

În sezonul regular, echipa ilfoveană a învins de două Timișoara, de fiecare dată în urma unor meciuri… amânate: 74-66 (Voluntari, 13 decembrie) și 90-77 (Timișoara, 6 aprilie).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *