Debut cu dreptul în noua ediţie a Ligii Naţionale

29/09/20220

SCM OHMA Mozzart Bet Timişoara a disputat miercuri seară prima partidă din ediţia 2022-2023 a Ligii Naţionale de Baschet Masculin Mozzart Bet.

La sala „Constantin Jude”, echipa antrenată de Dragan Petricevic s-a impus cu scorul de 81-69 în faţa grupării CSM 2007 Focşani, bifând primul succes stagional în Conferinţa B.

Marcatori: Ilija Đoković (17p), Igor Kesar (17p), Eric McClellan (12p), Nikola Gajić (11p), Antonio Năsturescu (6p), Adam Mirković (6p), Laszlo Lazar (6p), Robert Schipor (2p), Alexandre Maticiuc (2p), Edward Petrescu (2p).

De la CSM 2007 Focşani s-a evidenţiat Brandon Alexander Austin, autor a 26 de puncte.

„Primele două sferturi s-au desfăşurat conform aşteptărilor. Să nu mă înţeleagă cineva greşit, nu subestimez formaţia Focşaniului – chiar am spus înainte de meci că echipa este diferită faţă de cea din sezonul trecut, mai fizică – dar noi am reuşit să avem o posesie bună, în ciuda celor zece recuperări ofensive ale adversarilor, şi să fructificăm atacurile. Din păcate, în repriza a doua nu am înţeles nimic din mesajul transmis şi care era legat de intensitatea la recuperări. În continuare, Focşaniul ne-a dominat pe recuperările ofensive. Practic, oaspeţii au reuşit să fructifice aceste recuperări în puncte, dintre care 48 de după semicercul de trei puncte. Cred că acolo a fost o problemă. Probabil s-a instalat şi oboseala după deplasarea din Croaţia, dar nu trebuie să existe o astfel de scuză în privinţa recuperărilor. Este un aspect la care trebuie să lucrăm, pentru că vin meciurile din Cupa României şi categoric ne va costa acest lucru, dacă nu îl corectăm”.

Dragan Petricevic (antrenor principal SCM OHMA Mozzart Bet Timişoara)

Suporterii au avut parte de multe surprize. Am organizat din nou concursul „Arunci şi câştigi – Powered by OHMA Academia Ospitalităţii„, patru tricouri oferite de Black Auto au ajuns la tot atâţia suporteri cu ajutorul unui tun-lansator, cei prezenţi la meci au avut posibilitatea să-şi picteze faţa cu sigla echipei noastre şi să achiziţioneze tricouri la intrarea în sală.

Atmosfera a fost întreţinută în pauze de o trupă de dans modern şi de una de street dance.

Totodată, am îndemnat din nou suporterii să-l ajute financiar pe Filip Alexandru Illeş, un micuţ care are nevoie de tot sprijinul nostru pentru a învinge o boală autoimună ce i s-a declanşat în luna martie a acestui an.

„Leii” din Banat vor reveni pe teren la sfârşitul acestei săptămâni, când vor evolua în Cupa României.

La Mediaş, în grupa E din prima fază a competiţiei, ei vor da piept cu CSM Târgu Jiu (duminică, ora 19:00) şi CSU Sibiu (luni, ora 19:00).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *