Debutul în noul sezon, cu un meci în cupele europene. Declaraţii înaintea startului în Alpe Adria Cup

20/09/20220

„Leii” din Banat pleacă mâine în Croația pentru primele partide oficiale ale sezonului 2022-2023.

Alb-violeții vor disputa două meciuri în Alpe Adria Cup, competiție la care participă în premieră.

Mai mult, SCM OHMA Mozzart Bet Timișoara este prima echipă din România înscrisă în Alpe Adria Cup, unde va debuta joi, împotriva echipei croate KK Zabok, urmând să joace și vineri, cu KK Rogaska (Slovenia).

Ambele partide vor avea loc de la ora 20:00 (ora României).

„Mergem în Croația cu speranța de a juca un baschet bun, de a nu repeta greșelile făcut în ultimele circa 15 minute ale finalei de la Cupa Timișoara UVT și de a reuși cel puțin o victorie. Suntem pregătiți pentru competiție, dar nu știm ce găsim acolo. Am făcut un scouting în privința lotului adversarelor, însă nu găsim video cu aceste echipe, pentru că au jucat doar pe plan local și este greu să ajungem la aceste filmări”, a declarat Dragan Petricevic, antrenorul principal al echipei SCM OHMA Mozzart Bet Timișoara.

După turneul din Croația (unde sâmbătă se vor întâlni Zabok și Rogaska), competiția va continua în formula etapelor programate în octombrie, noiembrie și decembrie:

  • 12 octombrie: SCM OHMA Mozzart Bet Timișoara – Spisski Rytieri (Slovacia)
  • 23 noiembrie: Spisski Rytieri – SCM OHMA Mozzart Bet Timișoara
  • 30 noiembrie: SCM OHMA Mozzart Bet Timișoara – KK Zabok
  • 14 decembrie: SCM OHMA Mozzart Bet Timișoara – KK Rogaska

„Suntem încântați să jucăm în Alpe Adria Cup. Clubul debutează în competiție, iar scopul nostru este să reprezentăm Timișoara în cel mai bun mod posibil. Este greu să vorbești despre obiective sportive, când nu cunoști prea multe despre adversare, însă vom încerca să mergem cât mai departe în competiție”, a spus şi jucătorul Nikola Gajic.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *