Declarația antrenorului Dragan Petricevic după meciul de la Voluntari

30/10/20230

Antrenorul Dragan Petricevic a oferit următoarea declarație după partida din deplasare cu CSO Voluntari, din LNBM Getica 95:

„Am citit declarația antrenorului echipei din Voluntari și pot să afirm că îi cunosc sentimentul în totalitate.

Dânsul spunea că este trist deoarece jucătorii lui se confruntă cu anumite probleme de sănătate minore.

În această ecuație eu atunci sunt răvășit de durere sufletească, pentru că în niciun meci de până acum nu am jucat cu lotul complet.

Faptul că noi, antrenorii, nu vorbim despre acest lucru înainte de meciuri, deoarece nu dorim să creem un sentiment de alibi în capul celor care sunt apți de joc, nu înseamnă că nu avem tristețile noastre din cauza faptului că echipa nu este la capacitate maximă.

Aceste probleme nu pot să nu afecteze echipa, mai ales într-o competiție atât de echlibrată precum LNBM.

Drept dovadă sunt și cele două înfrângeri la limită cu Brașovul și Rapidul, meciuri în care am fost lipsiți de aportul lui Dimitrijevic, Mitrovic și Năsturescu, precum și cea de la Voluntari, unde a lipsit Gajic, jucători care au fost aduși ca să fie titulari.

Să nici nu vorbesc despre faptul că participăm în două competiții, dintre care una pe plan extern, cu un număr de 46 de meciuri într-un sezon, deși și acesta este un aspect important.

Dacă joci un meci la 3-4 zile distanță și nu ai toți jucătorii apți de joc asta se simte teribil de mult.

Rezultatul unui meci este un cumul al mai multor factori, iar când pierzi un meci de baschet la o posesie diferență atunci trebuie luate în considerare toate aspectele.

Din păcate, negativismul a devenit un sport național deja și sunt convins că această declarație nu va fi aprobată de destui, dar ultima problemă a mea sunt contestatarii din oficiu, iar eu nu doresc decât ca echipa să fie susținută în continuare și ca munca să fie respectată.

Vă asigur că nu am nevoie să mă scuz în fața nimănui și nici nu am de ce, așa că ceea ce spun nu sunt scuze, ci realitatea.

Niciun meci nu s-a pierdut pentru că nu s-a muncit sau pentru că echipa nu a luptat.

Nu în ultimul rând, aș dori să mulțumesc pentru susținere suporterilor, care în număr foarte mare au venit la toate meciurile jucate acasă.

Vă asigur că prezența voastră este un motiv în plus pentru regretul nostru tuturor că nu v-am putut oferi victoria de fiecare dată”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *