Declaraţia antrenorului Dragan Petricevic înaintea meciului cu BC CSU Sibiu

19/03/20230

SCM OHMA Mozzart Bet Timişoara începe returul fazei Top 10 a Ligii Naţionale cu un meci în compania formaţiei BC CSU Sibiu.

Partida va avea loc mâine, cu începere de la ora 19:00, la sala „Constantin Jude”.

„Este clar că suntem în căutarea primului succes în această grupă Top 10. Cu siguranţă, avem şi un blocaj mental pe care trebuie să-l depăşim. Este o situaţie cu care nu ne-am mai întâlnit până acum şi mă refer la cele cinci înfrângeri consecutive, dar aici trebuie să fim obiectivi. Una peste alta, a fost vorba despre trei deplasări şi despre un meci acasă cu Clujul, care nu ştiu dacă poate fi trecut la capitolul surprize. Apoi, nu ştiu dacă vreo partidă de aici poate fi trecută la capitolul înfrângerilor surprinzătoare, dacă le putem numi aşa. Este o competiţie foarte puternică, cu cinci echipe tari şi efectiv nu ai timp să te resetezi faţă de prima parte a campionatului. Un lucru este cert: trebuie să ne revenim mental. Ceva se blochează în minţile jucătorilor şi acest blocaj trebuie înlăturat”, a declarat antrenorul Dragan Petricevic.

În clasament, BC CSU Sibiu are 19 puncte (6/7), în timp ce SCM OHMA Mozzart Bet Timişoara a acumulat 16 puncte (3/10).

„Va fi o luptă foarte strânsă şi va fi până la final. Este foarte dificil să alergi după un tren de mare viteză, cum este Top 10. Practic, ieşi din trenul tău, ca să numesc aşa prima fază a campionatului, unde ai avut zece victorii şi ai fost pe locul al doilea, şi te trezeşti cu doar trei victorii. Este clar că actualul sistem competiţional nu ne avantajează. Nu-l comentez, l-am agreat cu toţii, dar nu ne este favorabil. Sunt echipe cu scor iniţial mai slab decât al nostru şi care s-au trezit în acest tren cu un loc mai bun decât noi, mai la geam”, a mai spus Dragan Petricevic.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *