Deplasare la Craiova pentru SCM OHMA Mozzart Bet Timișoara

28/03/20230

„Leii” din Banat joacă două meciuri și în această săptămână.

Miercuri, cu începere de la ora 19:00, ei vor evolua în deplasare cu SCMU Craiova, iar sâmbătă, de la ora 18:30, au programat meciul de pe teren propriu cu CS Rapid București.

Partidele contează pentru grupa 1-10 a Ligii Naționale de Baschet Masculin Mozzart Bet.

În partida de miercuri, alb-violeții țintesc revanșa, după ce oltenii s-au impus la Timișoara la începutul acestei luni.

„Va fi un meci foarte dificil la Craiova, dar mergem acolo cu gândul la victorie. Atât timp cât noi ne facem temele, ceea ce se petrece, și suntem 100% mental acolo, nu o să avem probleme. Se întâmplă uneori să nu se lege lucrurile în meciuri, dar încercăm să rezolvăm problemele în primul rând de la antrenamente”, a declarat jucătorul Edward Petrescu.

El a avut cea mai convingătoare evoluție a sezonului în recenta partidă de la Cluj-Napoca: 12 puncte, trei recuperări, două pase decisive, cu 14 unități la eficiență.

„Încerc să-mi ajut echipa cât pot de mult, în special în apărare. Nu am făcut calcule în vestiar pentru aceste trei etape rămase, dar vom juca fiecare meci la victorie și apoi vom vedea unde ne situăm”, a mai spus Edward Petrescu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *