Două din două la Mediaş şi calificare la turneul final al Cupei României!

03/10/20220

SCM OHMA Mozzart Bet Timişoara a învins-o pe CSU Sibiu mai clar decât a făcut-o cu o zi înainte pe CSM Târgu Jiu şi cu două victorii din tot atâtea partide disputate în cadrul turneului grupei E avansează la turneul final al Cupei României, competiţie pe care Dragan Petricevic a câştigat-o de două ori în calitate de antrenor, în anii 2010 şi 2015, acestea fiind de altfel singurele succese majore ale baschetului din oraşul de pe Bega.

„Leii” din Banat s-au impus cu scorul de 90-77 (20-13, 20-19, 22-22, 28-23) în partida ce a reprezentat o adevărată finală pentru accederea la turneul ce se va desfăşura în luna februarie a anului viitor.

Ei au controlat jocul de la un capăt la altul, conducând şi cu 18 puncte, în sfertul al patrulea, la 87-69.

Sibienii s-au aflat în avantaj doar în debutul întâlnirii, 2-0, elevii lui Dragan Petricevic preluând apoi iniţiativa, pe care nu au mai cedat-o.

„Am controlat întregul meci, însă diferența de scor care a fost la un moment dat pe tabelă, de 18 puncte, nu este cea reală dintre cele două echipe. Vreau să mă gândesc în primul rând la echipa mea și să-i felicit pe jucători, pentru că este victoria lor. După ziua de ieri au înțeles mesajul că numărul de greșeli comise în primul meci nu reprezintă valoarea lor reală. Astăzi am jucat cu mai multă atenție, iar acest lucru s-a văzut. Contează doar calificarea, nu modul în care am jucat un meci. Ne concentrăm acum pe jocul de campionat de sâmbătă. Va urma, miercuri, o partidă în Alpe Adria Cup. Nu va fi ușor pentru noi, deoarece jucăm pe trei fronturi, însă ne-am asumat acest lucru. Bineînțeles că experiența și-a spus cuvântul. Eu am ales jucători experimentați și acest lucru s-a văzut astăzi. În meciurile cu miză, jucătorii experimentați cu valoare fac diferența”

Dragan Petricevic – antrenorul SCM OHMA Mozzart Bet Timişoara

„Leii” din Banat vor reveni pe parchet sâmbătă, când vor evolua în „Arena de Baschet” din capitală cu nou-promovata ABC Laguna Bucureşti (ora 17:00).

Click aici pentru caseta tehnică

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *