Dragan Petricevic, al 12-lea sezon în baschetul timișorean

15/09/20230

Antrenorul principal al echipei noastre începe al 12-lea sezon pe banca Timișoara în trei mandate.

Dragan Petricevic este antrenorul care a adus în orașul nostru Cupa României în anii 2010 și 2015.

„Este cel mai frumos sentiment pentru un antrenor să fie foarte mult timp în același loc, în locul în care se simte cel mai bine, adică acasă. Jumătate din viață am trăit în România, iar jumătate din această perioadă la Timișoara. Aici m-am stabilit, aici am familia, ar fi anapoda să spun că acasă este altundeva. Sigur că acasă este și la Sarajevo și mi-ar fi plăcut să fiu antrenor și la Sarajevo vreme de 12 ani. Timișoara rămâne acasă pentru mine, indiferent de numărul de hateri pe care îl are fiecare oraș și care ar vrea să conteste apartenența mea la Timișoara. Dar acum, în preajma unui nou sezon, haterii din Timișoara chiar că sunt ultima mea grijă”, a declarat Dragan Petricevic, antrenorul principal SCM winsed.swiss Mozzart Bet Timișoara.

Născut la 31 ianuarie 1969, la Sarajevo, antrenorul nostru a sosit în România în ianuarie 1996 și a primit cetățenia română în iulie 2018.

A antrenat ambele reprezentative de seniori ale României (feminină și masculină), dar a avut expriențe și în afara Europei, trecându-și în palmares Liga Campionilor Africii, cu Etoile du Sahel, în 2011.

Dragan Petricevic și-a consumat primul mandat pe malurile Begăi între 2006 și 2011, a revenit la mijlocul ediției 2013-2014 și a antrenat până în toamna anului 2015.

El și-a început al treilea mandat la Timișoara în 2019.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *