Dragan Petricevic: „Meciul cu Oradea trebuie jucat şi trăit la capacitate maximă”

16/10/20220

SCM OHMA Mozzart Bet Timişoara o înfruntă astăzi pe CSM CSU Oradea în etapa a treia din Conferinţa B a Ligii Naţionale de Baschet Masculin Mozzart Bet.

Partida este programată cu începere de la ora 18 la sala „Constantin Jude”.

Cele două echipe vin după meciuri disputate miercuri în cupele europene: alb-violeţii în Alpe Adria Cup, iar bihorenii în FIBA Europe Cup.

Oradea este cel mai dificil adversar de până acum şi spun asta cu tot respectul pentru formaţiile pe care le-am întâlnit anterior. Fiecare meci este dificil în felul său, dar acum vine la Timişoara echipa cu cel mai puternic lot dintre toate formaţiile cu care am jucat în acest start de sezon. Cu siguranţă, asta reprezintă o motivaţie în plus pentru echipa noastră. Este un meci care trebuie jucat şi trăit la capacitate maximă. Şi pe teren, cu energia care trebuie să fie la maximum, dar şi în tribună, sper, pentru că – aşa cum am spus acum câteva zile într-o postare pe o reţea socială – văd foarte multă supărare în sportul timişorean, foarte multe nemulţumiri, însă această echipă a oferit bucurii până acum şi merită susţinută în continuare. Este o zi de duminică, va fi cald şi frumos, aşa că merită o vizită la sala Constantin Jude, mai ales că se anunţă a fi un meci deosebit de frumos.

Dragan Petricevic – antrenor principal SCM OHMA Mozzart Bet Timişoara

SCM OHMA Mozzart Bet Timişoara are şapte victorii în cele şapte meciuri oficiale jucate în acest sezon – trei în Alpe Adria Cup, câte două în Liga Naţională de Baschet Masculin Mozzart Bet şi alte două în Cupa României.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *