Duel cu repetiție

28/02/20230

Liga Națională de Baschet Masculin Mozzart Bet se reia pentru echipa noastră de baschet cu o restanță ce contează pentru etapa a doua din faza valorică Top 10.

„Leii” din Banat vor fi gazde pentru campioana U-Banca Transilvania Cluj-Napoca, mâine, de la ora 18:30, la sala „Constantin Jude”.

Este al doilea meci consecutiv între cele două formații, care s-au întâlnit și pe 11 februarie, la Constanța, în sferturile de finală ale Cupei României.

Ardelenii au câștigat atunci cu scorul de 76-56, însă partida a avut mai multe momente de echilibru.

Antrenorul Dragan Petricevic a revenit de la naționala de seniori și, la mai puțin de 24 de ore de la partida România – Cipru, a condus ședința de pregătire a alb-violeților (luni dimineața).

„Urmează meciul cu cea mai puternică formație din campionat. Și în bună parte a partidei din Cupa României am arătat că putem să înfruntăm acest oponent și vom încerca să jucăm și acum, dar multe depind și de buletinul medical, de accidentări. Echipa s-a pregătit foarte bine în perioada cât eu am fost la lotul național și mai avem 48 de ore de pregătire comună, astfel încât să fim la potențial maxim”, a declarat Dragan Petricevic.

Tehnicianul nostru a vorbit și despre cel mai recent transfer, revenirea fundașului american Darrion Strong: „Darrion Strong este un jucător pe care ne bazăm că, în această perioadă scurtă, poate aduce plusul de energie de care este nevoie la echipă. Este evident că la poziția de conducător mai avem nevoie de un jucător, deoarece Ilija Đoković este accidentat și nu știu exact când va reveni, așa că am optat pentru Strong. El cunoaște echipa, noi îl cunoaștem pe el, el ne cunoaște pe noi și sperăm ca adaptarea lui să ia cât de puțin timp posibil. În această perioadă, când trebuie să aduci un jucător – mai ales că 28 februarie este ultima zi de transferuri la nivel de FIBA – trebuie să fii foarte atent. Poți aduce un baschetbalist de 20.000 de dolari salariul pe lună și să nu ai nicio certitudine că va livra ceea ce trebuie într-o perioadă scurtă. Eu am speranțe și încredere și merg pe premisa că Darrion va livra”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

https://baschet.scmtimisoara.ro/wp-content/uploads/2022/04/Design-fara-titlu-56.png

SCM OHMA MOZZART BET TIMIȘOARA

Fii alături de echipa locală de baschet din Timișoara. Te așteptăm la meciuri!