Final de poveste pentru căpitanul Milos Komatina la SCM OHMA Timișoara

06/05/20220

Ultimul meci jucat de „leii” din Banat în acest sezon al Ligii Naționale a însemnat și capătul unui parcurs de șase ani pentru Milos Komatina alături de SCM Timișoara.

Venit în familia alb-violetă în 2016, când echipa se afla într-o situație grea, „Koma” a fost mereu un jucător de calitate, un caracter puternic, un coleg minunat.

El a fost căpitanul echipei noastre în ultimele sezoane și un jucător extrem de important în angrenajul echipei.

A știut mereu să se facă util, fie ca extremă de forță, fie ca pivot, când interesul echipei o cerea, chiar dacă nu era postul său de bază.

„Este un om, înainte de toate, un om deosebit, un sportiv deosebit. Acum câteva zile, am tras o linie, și cred că în șase ani a lipsit două-trei meciuri. Uitați, acolo este familia lui: omul are trei copii, dar s-a dedicat atât de mult Timișoarei, încât vreau să vă ofer un exemplu. Uneori, dădeam liber jucătorilor, sâmbătă dimineața, sau sâmbătă și duminică, sau doar duminică, și niciodată nu a venit la mine să spună: „Se poate și luni dimineață?”. Asta deși locuiește la două ore și jumătate de mers cu mașina și are trei copii acasă! Niciodată! Eu îi mulțumesc și mă bucur că am avut privilegiul să antrenez un jucător precum Milos Komatina”, a declarat Dragan Petricevic, antrenorul principal al echipei SCM OHMA Timișoara.

Milos Komatina a părăsit baschetul timișorean în aplauzele publicului de la sala „Constantin Jude”, iar ultima poză realizată pe parchet a fost cea cu soția, cei trei copii și cei mai frumoși suporteri ai Timișoarei.

Echipa noastră a cedat, acasă, cu 79-68, în fața formației CSO Voluntari și a pierdut sfertul de finală cu scorul general de 2-0.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *