Final de sezon pentru juniorii U15

05/03/20240

Juniorii U15 de la CS SCM Timișoara au participat la finalul săptămânii trecute la turneul final B al Campionatului Național.

Echipa antrenată de Petru Czmor a câștigat finala mică a acestui turneu din Baia Mare.

„Am preluat această generație de la Alex Miron. A fost și este un grup de perspectivă, astfel că am avut un început bun, cu multe victorii. Pe parcursul campionatului, băieții au înțeles pe de-a-ntregul stilul meu de joc. Am făcut meciuri bune, am ajuns la turneul semifinal și de acolo am acces în turneul final B”, a declarat antrenorul Petru Czmor.

La turneul de opt echipe din Baia Mare, alb-violeții au câștigat Grupa B1 și au cedat în semifinale cu ABC Leii București (42-58). În finala mică, SCM Timișoara a învins gazda turneului, ACS Wild Cats Baia Mare, 61-58, și au terminat pe locul al treilea.

La nivel național, aceasta înseamnă clasarea pe poziția a 11-a.

Și turneul final A a avut la start opt formații.

„Noi am mers cu mare încredere la turneul din Maramureș. În ultimul meci din turneul semifinal, am ajuns în prelungiri cu CSS CSM Ploiești, echipa care apoi a devenit campioană națională și asta ne-a dat încredere. Am câștigat primele două partide de la Baia Mare, apoi am avut o cădere, dar ne-am revenit la timp pentru a ne impune în finala mică”, a mai spus Petru Czmor.

Sezonul a fost foarte plin pentru echipa U15 a clubului nostru.

În aproximativ cinci luni, echipa a jucat 22 de meciuri, la care s-au adăugat provocările unui an școlar dificil.

„Vreau să le mulțumesc părinților și copiilor că au făcut tot posibilul să ajungă la antrenamente și turnee. Majoritatea băieților sunt în clasa a VIII-a și au fost nevoiți să se împartă între baschet și îndatoririle unui an școlar la capătul căruia susțin un examen extrem de important. Le mulțumesc tuturor pentru sacrificiile făcute. Băieții compun o echipă frumoasă, de perspectivă, cu care mi-a făcut mare plăcere să lucrez”, a conchis Petru Czmor.

Lotul echipei SCM winsed.swiss UVT Timișoara U15 pentru sezonul 2023/2024 a fost compus din următorii jucători: Patrick Mețiu, Andrei Ardelean, Tudor Bataniaţ, Mihnea Sabou, Fabian Tudosie, Luca-Traian Boloș, Dusan-Luka Vucovan, Luca Barbu, Robert Bancsov-Mariș, Andreas Sărăcin, Luca Rînciog, Luca Cherecheș, Luca Mihuța, Andrei Silvășan, Stefan Bugariu, Victor Bugariu, D. Gherasimovici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *