Începe duelul pentru locul al șaptelea

07/05/20230

Baschetbaliștii de la SCM OHMA Mozzart Bet Timișoara întâlnesc FC Argeș în duelul pentru poziția a șaptea din Liga Națională de Baschet Masculin Mozzart Bet.

Se joacă după sistemul „două din trei”, cu un eventual meci decisiv la Pitești.

Primul joc are loc, de asemenea, în Trivale, luni, la ora 16:00.

Pentru acest meci vor face conexiunea cu lotul și tinerii jucători care de miercuri până duminică au participat la turneul final U18 de la București.

„Din păcate, ne confruntăm cu multe, foarte multe probleme. Alexandre Maticiuc este plecat la lotul național universitar, cei doi juniori care au început să prindă minute la seniori, mai ales Roland Stanciu, sunt la turneul final J1, Cristian Mocrițchi a devenit arbitru și în acest moment oficiază la Oradea, la turneul final al junioarelor. Pe lângă acestea, Ilija Dokovic și Antonio Năsturescu au probleme medicale în continuare. Noi am desfășurat antrenamentele cu 8-9 jucători, insuficient pentru a pregăti un meci. Dar am spus și o repet: aceste partide de clasament le văd drept o oportunitate de a rula jucătorii pe care doresc să-i rulez și mai mult în sezonul viitor”, a declarat antrenorul principal Dragan Petricevic.

Cele două echipe s-au mai întâlnit în faza Top 10 a Ligii Naționale, când fiecare echipă a câștigat meciul de pe teren propriu: 72-56 pentru piteșteni (la 16 martie) și 99-89 pentru „leii” din Banat (la 7 aprilie), ultima partidă fiind care ne-a adus calificarea în play-off.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *