Înfrângere la ultima reprezentaţie a anului

28/12/20220

Ultimul meci din 2022 a adus cea mai scurtă deplasare pentru SCM OHMA Mozzart Bet Timişoara.

În această seară, la Oradea, pe terenul medaliatei cu bronz CSM CSU, de trei campioană a României, performanţe realizate în ultimul deceniu de activitate, alb-violeţii s-au înclinat cu scorul de 89-66 (18-12, 18-22, 29-19, 24-13), diferenţa făcându-se după pauza mare, când echipa antrenată de Cristian Achim s-a desprins după un start foarte bun al celui de-al treilea sfert.

Bihorenii au început bine şi primul act al întâlnirii, însă „leii” din Banat au avut atunci reacţie, reuşind să întoarcă rezultatul într-o sală „Antonio Alexe” aproape plină şi extrem de gălăgioasă.

La a doua detaşare pe tabelă a gazdelor, elevii lui Dragan Petricevici nu au mai putut găsi resurse pentru o nouă revenire, iar CSM CSU Oradea a bifat a noua victorie în Conferinţa B a Ligii Naţionale de Baschet Masculin Mozzart Bet şi se află pe primul loc, cu 19 puncte, tot atâtea având şi echipa timişoreană, a doua clasată.

Astăzi s-au jucat două meciuri. Unul în primele două sferturi cu două participante la spectacolul sportiv şi celălalt în următoarele perioade de joc cu o singură echipă pe teren şi cu o alta care a încercat să fie acolo dar nu a reuşit. În sport nu există multă memorie, mai ales în România, unde memoria este atât de scurtă încât se uită în câteva ore sau în cel mult o zi şi ce este bine, şi ce este rău. În meciul precedent, când am învins, m-am gândit şi la lucruri bune. Acum trebuie să descopăr ce nu a fost bine, şi nu au fost bine foarte multe lucruri. Au existat şi lucruri bune, eu am o memorie puţin mai bună şi am în continuare motive să fiu mulţumit de munca depusă şi de efortul jucătorilor de până acum. Însă trebuie să înţelegem toţi că atunci când joci cu o echipă cum este cea din Oradea, foarte serioasă şi cu o rotaţie impresionantă, nu ai ce căuta dacă nu eşti la capacitate maximă. Noi am reuşit să fim în meci 20 de minute, perioadă în care ambele echipe au oferit întregii ţări un meci agreabil şi calitativ. Nu am existat în sferturile 3 şi 4 şi de acolo trebuie să începem antrenamentul următor.

Dragan Petricevic

Pentru SCM OHMA Mozzart Bet Timişoara urmează miercuri (ora 18:15, sala „Constantin Jude”) meciul cu CSO Voluntari, dubla deţinătoare a Cupei României şi finalista ediţiei precedente de campionat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *