„International Basketball Coaches Clinic Tuzla 2022”, la final. O experiență extrem de utilă pentru antrenorii de la SCM OHMA Timișoara

06/06/20220

Managerul Sergiu Pașca și antrenorii Dragan Petricevic, Radenko Toroman, Petru Czmor, Aref Gyori-Kaed Bey (toți de la SCM OHMA Timișoara) și Alex Miron (MP Sport) au participat, sâmbătă și duminică, la „International Basketball Coaches Clinic Tuzla 2022”.

Seminarul de perfecționare organizat în al treilea oraș ca mărime din Bosnia-Herțegovina a reprezentat o experiență extrem de utilă pentru tehnicienii menționați.

Printre lectorii prezenți la eveniment îi menționăm pe Nenad Trunic (Serbia, lector FIBA, secund al naționalei Serbiei), Janez Drvaric (Slovenia, lector FIBA, fost secund al naționalei Yugoslaviei și al Cibonei Zagreb), Rusmir Haliliovic (Bosnia-Herțegovina), Elvir Bijedic (Bosnia-Herțegovina) și Ademir Zurapovic (arbitru FIBA).

Dragan Petricevic, antrenorul principal al echipei SCM OHMA Timișoara și selecționerul naționalei de baschet masculin a României, va participa și la un seminar organizat în perioada următoare la Mostar.

Printre antrenorii de nivel înalt care vor susține prelegeri se află Jasmin Repesa (ex – Unicaja Malaga, Armani Milano), Nenad Spahija (ex – Baskonia, Fenerbahce, Macabi Tel Aviv), Jurica Golemac (ex – Cibona Zagreb, Cedevita).

Apoi, în luna iulie, Dragan Petricevic va participa din nou la camp-ul de vară din Las Vegas (Statele Unite ale Americii), eveniment la care antrenorul echipei noastre de seniori este invitat permanent.

Mulțumim companiei Black Auto, partenerul de mobilitate al SCM OHMA Timișoara, pentru realizarea deplasării la Tuzla.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *