JUNIORI DE PERSPECTIVĂ | Integrare rapidă și ușoară pentru Octavian Șchiopu: „Am progresat la nivel individual”

11/06/20240

Octavian Șchiopu, junior de perspectivă al echipei noastre U13, a început să joace baschet la MP Sport, iar primii antrenori ai acestuia au fost Vlad Szekely și Aref Gyori – Kaed Bey.

De acolo a făcut pasul la SCM winsed.swiss UVT Timișoara, unde în sezonul recent încheiat a lucrat cu antrenorii Radenko Toroman și Ciprian Prejban.

„Mă înțeleg foarte bine cu toți colegii, integrarea a fost ușoară și rapidă. În timpul sezonului antrenamentele au fost mai grele și mai intense. Acum facem individualizare, susținem probe fizice, continuăm ședințele de pregătire. La nivel individual simt că am progresat în acest sezon. Joc baschet de doi ani, iar postul meu preferat este cel de extremă. Eu am fost unul dintre juniorii care au participat la selecția locală, de la Timișoara, pentru echipa națională U14. Împreună cu alți colegi de la SCM Timișoara am fost selecționați, iar la începutul lunii septembrie va fi organizat un turneu între regiuni la care vor fi prezenți și câțiva antrenori federali, care vor să ne vadă cum jucăm. Urmăresc mai mult NBA-ul, de acolo îmi place Dallas Mavericks, iar dintre jucătorii actuali îl prefer pe Kyrie Irving. Mai îmi plac Toni Parker, care s-a retras din activitate, și Kobe Bryant, pentru munca și inspirația adusă. De la Timișoara îmi plac Igor Kesar, Luka Mitrović și Adam Mirković. Vin de mult timp la meciuri și îi urmăresc”, ne-a declarat Octavian Șchiopu.

Tatăl său, Adrian, a fost un pilon de bază în cadrul proiectului de creare a unui imn pentru echipa de seniori SCM winsed.swiss Mozzart Bet Timișoara.

„A fost un proiect interesant, de suflet pentru mine. Domnul manager Sergiu Pașca m-a întrebat dacă pot ajuta și am acceptat cu mare plăcere. Am fost liantul între el, domnul antrenor Dragan Petričević, pe de o parte, și artistul Johnny Kui, pe de altă parte. M-am implicat cu toată pasiunea și cred că a ieșit ceva frumos. Am colaborat foarte bine cu ei!”, ne-a spus și Adrian Șchiopu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

https://baschet.scmtimisoara.ro/wp-content/uploads/2022/04/Design-fara-titlu-56.png

SCM OHMA MOZZART BET TIMIȘOARA

Fii alături de echipa locală de baschet din Timișoara. Te așteptăm la meciuri!