JUNIORI DE PERSPECTIVĂ | Mihail Cuc: „A fost un sezon cu multe realizări”

05/07/20240

Și pentru Mihail Cuc, junior născut la 30 septembrie 2011, sezonul precedent a fost unul în care a avut multe de învățat.

Transferat în vara anului trecut la SCM Timișoara de la Vest Activ în baza colaborării dintre cele două structuri sportive, el a continuat să lucreze alături de Ciprian Prejban, sosit la rândul său la clubul alb-violet.

În ediția trecută l-a avut antrenor la echipa U13 și pe Radenko Toroman.

Mihail Cuc a făcut o radiografie a stagiunii 2023-2024: „Antrenorul Ciprian Prejban m-a susținut să merg mai departe pentru a face performanță și astfel am fost selectat la clubul SCM Timișoara. Pentru mine, sezonul 2023-2024 a fost unul bun, cu multe realizări. Ca jucător, simt că am progresat tehnIc, dar și în jocul de echipă. Antrenamentele au fost solicitante. Mă înțeleg foarte bine cu colegii mei, mi-a fost ușor să mă integrez în echipă. Antrenorii au fost exigenți, dar m-au ajutat să progresez atât tehnic, cât și la nivel individual. Antrenorul Radenko Toroman m-a învățat lucruri noi în baschet, pe care eu nu le știam. În general, punctele mele forte sunt conducerea mingii și contraatacul. Aș dori să-mi îmbunătățesc ball-handling-ul și viteza. În această vară o să mă antrenez foarte mult pentru anul competițional viitor”.

El ne-a dezvăluit și preferințele sale din lumea baschetului: „Echipa mea favorită din NBA este Golden State, iar din Euroligă îmi place Barcelona. De la echipa mare mă insipiră conducătorul de joc Luka Mitrovic”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *