La 40 de minute de turneul Final Four al competiţiei Alpe Adria Cup

06/02/20230

Baschetbaliştii de la SCM OHMA Mozzart Bet Timişoara întâlnesc formația poloneză MKS Dąbrowa Górnicza miercuri, de la ora 18:30, în returul sferturilor de finală ale competiţiei Alpe Adria Cup.

Alb-violeții au de anulat un deficit de șapte puncte pentru a se califica la turneul final.

Ambele echipe vin după înfrângeri suferite la final de săptămână, în campionatele interne.

În Polonia a fost MKS Dabrowa Gornicza – Ostrow Wielkopolski 88-100 (etapa a 19-a), iar în prima divizie din România am consemnat BC CSU Sibiu – SCM OHMA Mozzart Bet Timişoara 95-63 (prima rundă din faza Top 10).

„Eu sunt foarte curios să văd reacția echipei după cea mai rușinoasă înfrângere pe care această secție a avut-o în ultimii opt ani și vorbesc despre meciul de la Sibiu. Dacă până acum, după orice înfrângere am fost de partea jucătorilor – nici acum nu sunt împotriva lor și nu voi fi niciodată – acum trebuie ca ei să-și asume totala lipsă de combativitate, de implicare. Trebuie să spunem adevărul: nu avem voie să ne prezentăm așa la meciul de miercuri. Una peste alta, aici nu este vorba despre vreo persoană anume, fie jucător, fie despre mine, ca antrenor, ci despre Timișoara și despre clubul SCM. Înainte de toate, eu vreau să văd sala plină, la fel cum a avut-o Sibiul sâmbătă, când doar 57 de bilete nu au fost vândute. Eu cred că și Timișoara poate face acest lucru și efectiv să luptăm împreună nu doar pentru calificare, ci pentru un dublu obiectiv, acela de a ajunge în Final Four și pentru a șterge din memorie această sincopă. Sper că este doar o sincopă și asta rămâne la latitudinea jucătorilor, de a demonstra prin caracterul lor dacă a fost doar o întâmplare neferictă sau nu”, a declarat antrenorul principal Dragan Petricevic.

Ilija Đoković şi Adam Mirković încă acuză probleme de ordin medical.

MKS Dąbrowa Górnicza ocupă locul al zecelea în Energa Basket Liga, prima divizie din Polonia, şi a câștigat meciul tur împotriva echipei noastre cu scorul de 93-86.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *