Laszlo Lazar: „Putem trece peste această perioadă în care am avut scăderi în joc”

17/01/20230

Baschetbaliştii de la SCM OHMA Mozzart Bet Timişoara au reintrat într-un ritm nebun de meciuri, pe care îl vor menţine până la finalul acestei luni.

Ei vor întâlni Steaua Bucureşti, mâine, cu începere de la ora 18:30, la sala „Constantin Jude”.

Partida contează pentru etapa a 16-a din prima fază a Ligii Naţionale de Baschet Masculin Mozzart Bet.

„Leii” din Banat au o linie de clasament cu opt victorii şi cinci înfrângeri, în timp ce Steaua totalizează 6/7.

„La cum arată campionatul, orice meci este dificil, pentru orice echipă. Steaua a dovedit în meciul cu CSO Voluntari că este în formă şi că joacă un baschet bun. Dacă strângem rândurile, însă, vom putea învinge, aşa cum i-am depăşit pe stelişti şi în tur. Totul este mental şi ştim că putem trece peste această perioadă în care am avut scăderi în joc. Rezultatul de miercuri contează foarte mult pentru noi, trebuie să câştigăm pentru a ne asigura – într-un fel – calificarea în Top 5. Vom face tot posibilul şi sunt convins că vom avea o evoluţie mai bună decât cea de pe terenul lui Dinamo”, a declarat căpitanul Laszlo Lazar.

În meciul tur, jucat la 26 noiembrie, în capitală, SCM OHMA Mozzart Bet Timişoara s-a impus cu scorul 90-81.

Căpitanul s-a referit şi la deplasările foarte lungi care urmează după jocul cu Steaua – la Constanţa (în campionat, 21 ianuarie) şi în Polonia (Alpe Adria Cup, turul sferturilor de finală, 25 ianuarie).

„Staff-ul tehnic şi conducerea clubului se asigură că vom avea cele mai bune condiţii. Vom fi foarte mult pe drum, dar aşa cum am dovedit la început de campionat, când am jucat deseori în acest ritm şi am câştigat, putem face faţă şi ne dorim foarte tare să se întâmple acest lucru”, a mai spus Laszlo Lazar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

https://baschet.scmtimisoara.ro/wp-content/uploads/2022/04/Design-fara-titlu-56.png

SCM OHMA MOZZART BET TIMIȘOARA

Fii alături de echipa locală de baschet din Timișoara. Te așteptăm la meciuri!