„Leii” din Banat au câştigat Cupa Timişoara UVT! Un adevărat regal baschetbalistic şi multe momente speciale pregătite pentru suporteri

18/09/20220

Cu două victorii din tot atâtea meciuri disputate, SCM OHMA Mozzart Bet Timişoara a câştigat ediţia din acest an a Cupei Timişoara UVT.

Echipa antrenată de Dragan Petricevic a învins-o vineri seară pe CSU Sibiu cu scorul de 88-71, în prima partidă a triunghiularului organizat la sala „Constantin Jude”.

A urmat, sâmbătă, duelul dintre formaţia de pe Cibin şi KTE-Duna Aszfalt Kecskemet.

Ungurii s-au impus cu 82-76 şi deja se ştia a treia clasată: CSU Sibiu.

Ultimul meci al Cupei Timişoara UVT a reprezentat o adevărată finală.

Cu câte un succes strâns până la momentul întâlnirii directe, SCM OHMA Mozzart Bet Timişoara şi KTE-Duna Aszfalt Kecskemet au dat piept, duminică seară, învingătoarea urmând să cucerească marele trofeu.

„Leii” din Banat au reuşit să triumfe cu 81-80, după un final strâns, fiind nevoie de o repriză suplimentară pentru stabilirea câştigătoarei.

Aşadar, clasamentul final al Cupei Timişoara UVT este următorul:

1. SCM OHMA Mozzart Bet Timişoara
2. KTE-Duna Aszfalt Kecskemet
3. CSU Sibiu

Premierea a fost efectuată de rectorul Universităţii de Vest, domnul Marilen Pirtea. La ultimul meci au mai asistat primarul Timişoarei, domnul Dominic Fritz, şi viceprimarul oraşului nostru, domnul Cosmin Tabără.

Cele trei zile de competiţie au cuprins multe alte momente.

Meciuri de juniori, implicate fiind şi cele trei echipe juvenile ale clubului nostru, pregătite de antrenorii Radenko Toroman (U18), Petru Czmor, Aref Gyori – Kaed Bey (ambii la U16) şi Alex Miron (U14), alături de MP Sport (U12), Vest Activ (U12), Alpha Sibiu (prezentă cu două formaţii – U14 şi U16), BC Valbon Arad (U18), precum şi o demonstraţie-spectacol de baschet 3×3 oferită de elevii lui Bogdan Popescu de la CSU UVT.

În plus, majorete, o trupă de dans, un DJ care a întreţinut atmosfera şi un public minunat.

Am organizat şi concursuri la meciurile „leilor” din Banat. Am pus la bătaie câte 1.000 de euro (2.000 de euro în total), bani oferiţi de principalul nostru partener, OHMA – Academia Ospitalităţii.

Un tânăr suporter a câştigat 500 de euro la meciul de duminică seară cu KTE-Duna Aszfalt Kecskemet, reuşind să marcheze un coş de la jumătatea terenului!

Mozzart Bet a avut un stand la intrarea în sală, am oferit tricouri cu sprijinul partenerului nostru Black Auto şi, în premieră pentru baschetul românesc, am oferit posibilitatea ca suporterii să-şi picteze faţa cu sprijinul celor de la Rainbow face painting.

Pentru „leii” din Banat urmează, joi şi vineri, primele meciuri oficiale, ambele în Alpe Adria Cup – o revenire mult-aşteptată în circuitul cupelor europene – contra echipelor KK Zabok şi KK Rogaska.

Ambele partide se vor disputa la Zabok, în Croaţia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *