„Leii” din Banat au suferit prima înfrângere în Alpe Adria Cup

23/11/20220

SCM OHMA Mozzart Bet Timişoara, care era deja calificată în sferturile de finală, a fost învinsă de echipa slovacă Spisski Rytieri cu 95-88, marţi seară, la Spišská Nová Ves, în Alpe Adria Cup.

Pe sferturi, scorul a fost 20-28, 24-22, 30-20, 21-18.

„Leii” din Banat câştigaseră primele patru meciuri din grupa D a competiţiei menţionate.

Căpitanul Laszlo Lazar nu a făcut deplasarea în Slovacia.

„A fost o victorie meritată a echipei gazdă. Spisski Rytieri a arătat o mult mai mare dorinţă şi a jucat cu mult mai multă energie în repriza a doua. Cred că ne-am relaxat când am văzut că totuşi scorul nu ia proporţii, însă asta nu schimbă cu nimic meritele echipei gazdă. Noi am avut şi procentaje mai slabe comparativ cu prima repriză, în timp ce Spisski Rytieri a avut procentaje excepţionale la aruncări”, a declarat antrenorul Dragan Petricevic.

„Am început foarte bine meciul, însă cred că şi-a spus cuvântul oboseala acumulată din cauza drumului lung şi a meciurilor disputate în ultima perioadă, astfel că am cedat pe final de joc. Am început foarte bine această competiţie, cu multă energie şi cu o dorință mare de a duce Timişoara cât mai sus pe plan european”, a spus, la rândul său, baschetbalistul timişorean Robert Schipor.

Alb-violeţii vor juca ultimul meci din grupă în data de 14 decembrie cu KK Rogaska (Slovenia).

Vă reamintim, este pentru prima dată când o echipă din ţara noastră participă în Alpe Adria Cup.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *