„Leii” din Banat, debut pe teren propriu în noua ediție a Ligii Naționale. Antrenorul Dragan Petricevic: „Nu ne putem gândi nici măcar la litera R din cuvântul relaxare”

27/09/20220

SCM OHMA Mozzart Bet Timișoara ia startul într-o nouă ediție de campionat.

Va fi al 36-lea sezon consecutiv în prima divizie, perioadă în care Timișoara a fost de două ori vicecampioană (în 2009 și 2012), a câștigat de două ori bronzul (în 1994 și 1996) și a cucerit două Cupe ale României (în 2010 și 2015), ambele sub comanda antrenorului Dragan Petricevic.

Alb-violeții au disputat deja primele meciuri oficiale, săptămâna trecută, în Alpe Adrian Cup.

Ei au obținut două victorii la Zabok, în Croația, cu formația gazdă și cu slovenii de la KK Rogaska, la revenirea în cupele europene, după zece ani.

În Liga Națională, „leii” joacă primul meci mâine, de la ora 18:30, cu CSM 2007 Focșani, la sala „Constantin Jude”.

„Echipa din Focșani arată diferit față de sezonul trecut, are un număr mai mare de străini. Nu știm foarte multe despre adversarul de miercuri, pentru că a disputat doar trei meciuri de verificare în acest presezon. Este o echipă care trebuie abordată cu maximă seriozitate. Nu ne putem gândi nici măcar la litera R din cuvântul relaxare, deoarece CSM Focșani este o formație care poate fi periculoasă. Este vorba nu numai despre adversar, ci și despre calitatea jocului nostru și, prin urmare, trebuie să fim la parametri maximi, astfel încât să putem spera la prima victorie și în sezonul intern”.

Dragan Petricevic, antrenorul principal al echipei SCM OHMA Mozzart Bet Timișoara

Vă reamintim, în acest sezon, Liga Națională de Baschet Masculin se joacă sub forma a două conferințe de câte nouă echipe.

SCM OHMA Mozzart Bet Timișoara face parte din Conferința B, alături de echipele CSA Steaua București, CSM ABC Athletic Constanța, CSO Voluntari, ABC Laguna București, CSM Oradea, CSM 2007 Focșani și CS Dinamo București.

Primele cinci clasate se vor califica în faza secundă a competiției.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *