„Leii” din Banat joacă două meciuri la Mediaș în Cupa României. Declarația antrenorului Dragan Petricevic

01/10/20220

„Leii” din Banat au plecat astăzi la Mediaș pentru turneul din grupa E a Cupei României.

În acest sezon, competiția menționată se dispută după sistemul a șase grupe de trei echipe, cuprinzând cele 18 prim-divizionare.

SCM OHMA Mozzart Bet Timișoara a fost repartizată într-o grupă cu CSM Târgu Jiu și CSU Sibiu, ultima având statutul de gazdă.

Partidele vor avea loc la Mediaș, deoarece sala „Transilvania” din Sibiu nu este disponibilă la acest final de săptămână.

SCM OHMA Mozzart Bet va juca duminică împotriva echipei CSM Târgu Jiu și apoi luni contra formației CSU Sibiu, de fiecare dată de la ora 19:00, ambele partide urmând să fie transmise pe platforma FRB TV (YouTube).

CSU Sibiu și CSM Târgu Jiu se întâlnesc astăzi, tot de la ora 19:00 (FRB TV).

„Nu cunosc deloc echipa din Sibiu. Este adevărat că am jucat un meci amical, dar trebuie să știți că în partidele oficiale, mai ales în cele din Cupa României, CSU Sibiu va fi o altă echipă. În plus, va juca în fața propriilor suporteri. Chiar dacă turneul are loc la Mediaș, eu sunt convins că vor veni foarte mulți sibieni. Faptul că am jucat deja cu ei este, să spun așa, <<în mănuși>>. Mă aștept la un meci dificil, iar despre Târgu Jiu știu doar ce ce am văzut în prima etapă. Toate partidele vor fi grele în acest sezon. Acum, depinde și de noi. Dacă reușim să impunem ritmul de joc și să etalăm calitatea pe care o avem, atunci vom avea un meci mai puțin stresant decât repriza a doua a celui cu CSM Focșani. Totuși, spun încă o dată, mă aștept la un meci disputat”.

Dragan Petricevic, antrenor principal SCM OHMA Mozzart Bet Timișoara

Conform sistemului competitional, în faza superioara se vor califica câștigătoarele celor șase grupe, precum și cele mai bune două ocupante ale locurilor secunde.

Cele opt echipe vor continua lupta pentru trofeu în cadrul unui turneu Final 8, care se va disputa în perioada 11-15 februarie 2023.

SCM OHMA Mozzart Bet Timișoara are deja trei victorii în meciurile oficiale în acest sezon, două în Alpe Adria Cup și una în Liga Națională de Baschet Masculin Mozzart Bet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *