„Leii” din Banat merg în Cehia pentru duelul primelor două clasate

12/12/20230

SCM winsed.swiss Mozzart Bet Timișoara joacă a treia oară consecutiv în deplasare, după partidele de la Zagreb și Brașov.

„Leii” din Banat întâlnesc formația cehă BK Redstone Olomoucko mâine, de la ora 19:00, în etapa a 7-a din Alpe Adria Cup.

Este duelul primelor două clasate din grupa B.

Echipa noastră ocupă primul loc (cinci victorii / o înfrângere), în timp ce Olomoucko este a doua (patru victorii / o înfrângere).

„În acest moment, dacă ne uităm la clasament, este derby-ul grupei. Eu cred însă că Viena și Kolin vor mai avea un cuvânt de spus. Totuși, fiecare echipă mai are de jucat patru-cinci meciuri și se mai pot schimba multe. Nimeni nu poate fi sigur de nimic, dar cred că Dubrava și Ilirija nu mai au vreo șansă să se înscrie în lupta pentru Final Four. Celelalte patru echipe sunt într-o luptă deschisă până la capăt”, a declarat antrenorul principal Dragan Petricevic.

Pentru alb-violeți va fi deja al patrulea meci din luna decembrie, care încă nu a ajuns la jumătatea sa.

„Mergem să obținem maximum, ceea ce în filosofia mea de antrenor înseamnă victorie și toți jucătorii valizi după meci. Precedentele două partide s-au decis la detalii și va trebui să gestionăm aceste detalii în favoarea noastră. Întâlnim o echipă ofensivă și va fi nevoie să depășim starea de oboseală și să fim la capacitate maximă în ziua meciului. Ne-am asumat acest program și trebuie să ducem cele două competiții la final cât de bine se poate pentru palmaresul echipei și clubului”, a adăugat Dragan Petricevic.

În tur, SCM winsed.swiss Mozzart Bet Timișoara a învins gruparea din Olomouc cu scorul de 85-76, pe 25 octombrie, la sala „Constantin Jude”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *