„Leii” din Banat o înving pe Steaua în a doua deplasare a săptămânii! Declaraţia antrenorului Dragan Petricevic după a 11-a victorie din acest sezon

26/11/20220

Cea de-a 11-a victorie din acest sezon în toate competiţiile a fost obţinută în această seară pe terenul Stelei!

„Leii” din Banat s-au impus clar, cu 90-81 (20-21, 26-17, 20-16, 24-27), în partida disputată în Sala de Sport „Mihai Viteazul” din Bucureşti.

Diferenţa maximă a fost de 22 de puncte şi s-a consemnat în ultimul sfert al întâlnirii ce a contat pentru etapa a 7-a a Conferinţei B din Liga Naţională de Baschet Masculin Mozzart Bet.

Echilibrul din startul meciului s-a rupt treptat pe măsură ce ne-am apropiat de pauza mare, elevii antrenorului Dragan Petricevic intrând la vestiar cu un avantaj de opt lungimi.

Ecartul s-a mărit în sfertul al treilea şi a fost menţinut în jurul valorii de +20 până în ultimele minute de joc, când pe un fond de relaxare al jucătorilor noştri Steaua s-a apropiat la nouă puncte, fără a pune însă în pericol victoria ce se contura.

Înainte de orice trebuie felicitată echipa pentru efortul depus şi pentru încă o victorie, însă trebuie să fim foarte conştienţi că mai avem de jucat foarte multe meciuri în acest sezon şi că relaxările premature nu mai sunt permise deoarece în unele partide acestea ne pot costa. Vreau să fiu clar: eu îi înţeleg pe jucători, pentru că este foarte greu să menţii un nivel de concentrare la atâtea meciuri oficiale câte am disputat noi pentru acum, aproape 20 cu tot cu amicale, şi sunt conştient că pe parcursul unui sezon apar şi momente mai puţin bune cum a fost de exemplu în primele 15 minute ale jocului. Cel mai important lucru este că această echipă are caracter şi ştie să gestioneze bine situaţia de pe teren, însă aş dori să văd această intensitate pe durata tuturor celor 40 de minute, nu doar în unele momente. Una peste alta, este o victorie meritată şi muncită! Ne întoarcem acasă şi ne pregătim pentru meciul următor, cel cu echipa din Constanţa. Chiar dacă se va juca în 2 decembrie, când mă aştept ca mulţi oameni să plece din Timişoara, îmi doresc un sprijin în număr mare pentru că avem nevoie de el.

Dragan Petricevic – antrenor principal SCM OHMA Mozzart Bet Timişoara

Succesul din această seară este al cincilea bifat în Liga Naţională de Baschet Masculin Mozzart Bet din şase partide disputate.

Pentru SCM OHMA Mozzart Bet Timişoara urmează meciul de pe teren propriu cu CSM ABC Athletic Constanţa, programat vineri, 2 decembrie, cu începere de la ora 18:30, în etapa a 8-a din Conferinţa B.

Click aici pentru caseta tehnică

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

https://baschet.scmtimisoara.ro/wp-content/uploads/2022/04/Design-fara-titlu-56.png

SCM OHMA MOZZART BET TIMIȘOARA

Fii alături de echipa locală de baschet din Timișoara. Te așteptăm la meciuri!