„Leii” joacă sâmbătă în Arena de Baschet: „Partida cu Laguna trebuie tratată cu foarte mare atenție”

27/09/20230

SCM winsed.swiss Mozzart Bet Timișoara o întâlnește pe ABC Laguna București în Liga Națională de Baschet Masculin Getica 95.

Partida va avea loc sâmbătă, de la ora 17:00, la Arena de Baschet din capitală.

„Ar fi eronat să considerăm meciul cu Laguna, și nu numai acest meci, drept unul în care victoria este asigurată. Nu este asigurată! Laguna a demonstrat și sezonul trecut în mai multe situații că poate sta aproape de valoarea adversarului și chiar a avut victorii importante. A învins Dinamo şi a trimis Steaua în liga a doua. Această partidă trebuie tratată cu foarte mare atenție. Noi mergem la fiecare meci să obținem maximum și maximum înseamnă întotdeauna victoria. Uneori reușim, uneori nu reușim, însă vom trata această înfruntare ca și cum am juca împotriva unei echipe din fruntea clasamentului”, a declarat antrenorul Dragan Petricevic.

Partida contează pentru etapa secundă a Ligii Naționale de Baschet Masculin Getica 95.

„Sezonul care tocmai a început se anunță a fi unul dificil. Nu știu dacă la fel de dificil sau și mai dificil decât precedentul. Adevărul este că așa cum un meci nu seamănă cu celălalt, nici un sezon nu seamănă cu celălalt. Loturile echipelor au suferit destul de multe modificări, și la noi, și la celelalte formații. Trebuie să vedem cum vor reacționa noii jucători. De asemenea, avem un număr mare de grupări participante în cupele europene. Să vedem cum vom gestiona deplasările. Noi avem patru meciuri în plus numai în faza grupelor Alpe Adria Cup. Nu în ultimul rând, urmează adaptarea la regula celor doi jucători români pe teren. Să ne înțelegem bine, nu comentez decizia, pentru că este de prisos, dar este vorba despre gestionare. Nu am mai avut o astfel de experiență și pe de altă parte perioada de pregătire a fost scurtă cu puține partide de pregătire. Noi cu șapte partide ne aflăm printre formațiile cu destul de multe teste. Apoi, există posibilitatea accidentărilor, ceea ce îți schimbă formula de joc, mai ales în contextul noii reguli”, a mai spus antrenorul Dragan Petricevic.

În prima etapă a acestui sezon, SCM winsed.swiss Mozzart Bet Timişoara a învins-o pe CSM Galați cu scorul de 85-81, iar ABC Laguna Bucureşti s-a înclinat cu 40-75 pe terenul formației CSO Voluntari.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

https://baschet.scmtimisoara.ro/wp-content/uploads/2022/04/Design-fara-titlu-56.png

SCM OHMA MOZZART BET TIMIȘOARA

Fii alături de echipa locală de baschet din Timișoara. Te așteptăm la meciuri!