„Leii” U13, rezultate notabile în Ungaria – GALERIE FOTO

31/10/20230

Ultima echipă a secției noastre de baschet care va lua startul în sezonul 2023-2024 este cea sub 13 ani pregătită de antrenorii Radenko Toroman (principal) și Ciprian Prejban (secund).

Debutul celor mai mici „lei” în noua stagiune se va produce în luna decembrie.

Până atunci sunt programate antrenamente și meciuri de verificare.

În weekend-ul trecut, SCM winsed.swiss UVT Timișoara U13 a participat la un turneu puternic la Nagykőrös, în Ungaria, alături de echipe din Cehia, Polonia, Slovenia și din țara gazdă.

Radenko Toroman și Ciprian Prejban au aliniat la start două garnituri.

Una la categoria de vârstă U14, alcătuită din jucători de la generația U13, aceasta clasându-se pe locul secund, și o a doua la U12, formată din cei mai mici juniori aflați la dispoziția celor doi antrenori, care a încheiat turneul de la Nagykőrös pe primul loc!

„Am mai avut meciuri de verificare înainte de turneul din Ungaria, însă acum putem spune că au fost primele partide serioase. A fost un turneu foarte util pentru noi, am reușit să vedem la ce nivel ne aflăm în momentul de față. Au fost meciuri tensionate, gazdele au avut parte de o galerie care a pus presiune pe adversari. Una peste alta a fost bine, continuăm să lucrăm”, a punctat antrenorul principal Radenko Toroman.

Campionatul Național de Baschet Masculin U13 va fi structurat în cinci turnee preliminare, unul semifinal și ultimul final, la sfârșitul căruia va fi desemnată noua campioană la categoria de vârstă menționată.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

https://baschet.scmtimisoara.ro/wp-content/uploads/2022/04/Design-fara-titlu-56.png

SCM OHMA MOZZART BET TIMIȘOARA

Fii alături de echipa locală de baschet din Timișoara. Te așteptăm la meciuri!