Managerul Sergiu Pașca: „Am înregistrat un progres pas cu pas”

26/05/20230

Echipa noastră și-a îndeplinit obiectivele în sezonul 2022-2023, continuându-și progresul înregistrat în ultimele stagiuni. Este o muncă în echipă la vârful secției de baschet.

Am înregistrat un progres pas cu pas. Munca a început-o Dragan Petricevic când a ocupat funcția de manager, am continuat-o eu din această funcție, împreună cu el ca antrenor principal. Implicarea sa este mult mai mare decât ceea ce înseamnă atribuțiile unui antrenor. Și mă refer aici la implicarea pe care o are în partea administrativă și în sectorul juvenil – centrul nostru de juniori și proiectul Jr. NBA League România, menit să popularizeze baschetul în orașul nostru. Le mulțumim tuturor partenerilor noștri, Primăria Municipiului Timișoara și celor din mediul privat, care ne-au susținut în sezonul 2022-2023. Cu ajutorul lor am reușit să ne atingem obiectivele cu echipa de seniori. Ne-am calificat în playoff-ul Ligii Naționale de Baschet Masculin Mozzart Bet și am încheiat campionatul pe poziția a opta din 18 echipe participante. Am participat cu succes după o absență de zece ani în cupele europene, mai exact în Alpe Adria Cup, unde am ajuns în sferturile de finală, fază în care ne-a eliminat echipa care avea să cucerească trofeul, pe care de altfel am învins-o în sala Constantin Jude. De asemenea, am obținut o nouă calificare la turneul Final 8 al Cupei României, unde ne-a eliminat U-BT Cluj-Napoca, echipa care ulterior a pus mâna pe trofeu și care în aceste zile dispută finala campionatului.

Și sectorul juvenil reprezintă o prioritate, iar rezultatele sunt tot mai vizibile…

În sectorul juvenil am consolidat parteneriatele cu cluburile din Timișoara. Proiectul început în 2020 cu generația 2005 și-a atins apogeul cu o medalie de bronz în Campionatul Național U18. Următorul pas pentru continuarea dezvoltării acestor jucători este înscrierea echipei în Liga I, eșalonul secund al baschetului românesc, în sezonul 2023-2024. Ca o continuitate a acestui proiect demarat în sectorul juvenil urmează generația U13, cu copii născuți în anii 2011 și 2012. Primul pas a fost deja făcut, am organizat o selecție reunind copii de la echipele partenere – MP Sport, CSȘ Bega, Vest Activ și Jump Sport. Din sezonul viitor va continua în Campionatul Național și generația 2009 la categoria de vârstă U15.

Am înregistrat și o creștere a vizibilității în mediul online…

Da, marketing-ul online este una dintre prioritățile noastre. În această muncă pe care o desfășurăm în mediul virtual ne bucurăm să-i avem alături pe colegii noștri Dragoș, Oana și Cristi, de la agenția de marketing SAINO.

Suporterii vin în număr tot mai mare la meciurile din sala Costantin Jude…

O bucurie mare în acest sezon a fost prezența în număr ridicat la meciurile echipei de seniori a suporterilor timișoreni. Le mulțumim pentru susținere! Vom continua și în ediția următoare să le oferim premii în cadrul concursurilor pe care le vom organiza împreună cu partenerii noștri la jocurile din sala Constantin Jude.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *