Meci cu Dinamo, vineri, de la ora 18:00, la sala „Constantin Jude”. Declarația antrenorului Dragan Petricevic

17/11/20220

SCM OHMA Mozzart Bet Timișoara va deschide etapa a 6-a din sezonul regulat al Ligii Naționale.

„Leii” din Banat vor primi vizita lui Dinamo București, formație ce și-a întărit considerabil lotul înaintea acestui sezon.

Partida va avea loc vineri, 18 noiembrie, de la ora 18:00, la sala „Constantin Jude”, și vine după o pauză de meciuri interne de aproape patru săptămâni, întrucât echipa noastră a stat în runda de dinaintea „ferestrei” pentru echipa națională.

Totuși, la finalul săptămânii trecute, SCM OHMA Mozzart Bet Timișoara a întâlnit formația croată KK Zabok în Alpe Adria Cup, scor 92-65, victorie ce a adus calificarea în sferturile de finală.

„Eu sunt foarte mulțumit de cum s-a pregătit echipa, de cum a răspuns la tot ceea ce au cerut Nenad Markovic și Cristian Bota. Au respectat tot ce am stabilit înainte de plecarea mea la echipa națională. Vreau să evidențiez gradul foarte înalt de responsabilitate al jucătorilor, care nu au scăzut nivelul de intensitate și pregătire, chiar dacă au lipsit căpitanul Laszlo Lazar, accidentat în preziua meciului, Edward Petrescu și antrenorul principal, plecați la lotul national. Asta denotă forța grupului”.

Dragan Petricevic – antrenor principal SCM OHMA Mozzart Bet Timișoara

Urmează o serie de trei partide în opt zile, prima dintre ele fiind cea cu Dinamo, după care săptămâna viitoare alb-violeții vor juca în deplasare (cu Spisski Rytieri, marți, în Slovacia, și cu Steaua București, sâmbătă, în capitală).

„Vine, într-adevăr, o serie dificilă. Acum, după meciul cu Zabok, ne focusăm o vreme pe campionat. În Alpe Adria Cup, ne dorim să terminăm grupa pe primul loc, pentru a o evita în sferturile de finală pe Pardubice, pe care o consider una dintre favoritele la câștigarea competiției. Vineri, întâlnim o echipă total schimbată față de ceea ce era Dinamo până acum. Este vorba atât despre lot, cât și despre colectivul tehnic, complet schimbat. S-a și văzut schimbarea în partida cu Voluntari. Este un vis pentru orice antrenor nou să vină la echipă, să câștige primul meci și apoi să aibă trei săptămâni răgaz pentru următoarele etape. Cu ceea ce a adus la echipă și cu câți bani a investit, se poate spune că Dinamo este una dintre favoritele certe la câștigarea campionatului. Eu, însă, cred foarte mult în forța grupului nostru, în chimia pe care am o avem și care a venit foarte repede”.

Dragan Petricevic – antrenor principal SCM OHMA Mozzart Bet Timișoara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *