Meciul cu Miercurea Ciuc se joacă o zi mai devreme

27/04/20220

Leii din Banat vor disputa ultimul meci din sezonul regular al Ligii Naționale de baschet joi, 28 aprilie, de la ora 18,00, la sala Constantin Jude. Inițial, partida era programată vineri, împreună cu celalelate confruntări ale rundei XXX, însă cluburile au căzut de acord să joace 24 de ore mai devreme, iar Federația Română de Baschet a agreat devansarea.

Echipa noastră se va clasa pe poziția a șasea, la finele sezonului regular, indiferent de rezultatul acestei partide, dar violeții vor să se revanșeze după ce în tur pierdeau în Harghita.

„Un meci pe care trebuie să-l tratăm serios, ca pe oricare altul. După cum se știe, la Ciuc am reușit o… „performanță” nu foarte bună. Eu, unul, încă am în minte acel meci și cred că trebuie să intrăm montați pe teren și să le arătăm cine suntem cu adevărat. Suntem o echipă cu parcurs bun la acest final de sezon regular, o echipă în formă, mai ales când concentrarea este la cote ridicate și urmăm planul de joc al antrenorului”

Edward Petrescu

Edi a apucat să ajungă acasă, la București, cu ocazia sărbătorilor pascale. „Mă bucur că am reușit să fiu alături de familie. M-am relaxat un pic și m-am pregătit mental pentru play-off”, a mărturisit extrema de forță a echipei noastre.

Petrescu (23 ani) se află la primul sezon alături de leii din Banat și are medii de 2,6 puncte și 1,5 recuperări, în 11 minute jucate/partidă, cu un maxim de 9 puncte în partida cu CSM Galați, de la 27 martie.

„Sunt foarte mulțumit că am reușit să-mi cresc nivelul, de la meci la meci. Încerc să ajut echipa cât de mult pot, în special în apărare și la recuperări, pentru că atacul știu că o să vină. Nu faza ofensivă este focusul meu, în acest moment”

Edward Petrescu

AFLAȚI POSIBILII ADVERSARI AI TIMIȘOAREI ÎN PRIMUL TUR DE PLAY-OFF

Intrarea este liberă la meciul de joi, iar fiecare pauză dintre sferturi va fi umplută de concursurile și provocările oferite de sponsorii SCM OHMA Timișoara.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *