Nenad Markovic: „Sper să avem o evoluție mai solidă în jocul al doilea”

13/04/20230

SCM OHMA Mozzart Bet Timișoara a intrat în faza play-off a Ligii Naționale de Baschet Masculin Mozzart Bet cu un meci împotriva liderului.

CSM Oradea s-a impus aseară, în sala proprie, cu 87-63, și conduce cu 1-0 în seria „trei din cinci”.

La meciul de ieri, „leii” din Banat nu l-au avut alături pe antrenorul Dragan Petricevic, care nu a făcut deplasarea din pricina unei răceli severe, și l-au pierdut în sfertul al doilea, accidentat, pe Ilija Djokovic, jucător care în precedentele două meciuri a înscris 61 de puncte!

Echipa noastră a fost condusă de pe margine de secunzii Cristian Bota și Nenad Markovic.

Băieții au mers la Oradea în ziua meciului, iar decizia ca Dragan Petricevic să nu facă deplasarea s-a luat chiar înaintea plecării.

„Nu ne-a mers jocul deloc. Am întâlnit o echipă foarte valoroasă, care joacă foarte bine acasă, unde nu a pierdut vreun meci în campionat. Am simțit și lipsa antrenorului principal: jucătorii au fost șocați de ceea ce s-a întâmplat în ultimele zece ore. Problema pe care o are Djokovic la genunchi a destabilizat și ea echipa, dar sper să nu fie ceva grav”, a declarat Nenad Markovic.

Partida a doua are loc mâine, de la ora 19:00, tot în „Oradea Arena”, pentru ca apoi seria să se mute la Timișoara.

„Sper să avem o evoluție mai solidă în jocul al doilea, să arătăm mai bine, să dăm un răspuns mai bun. Trebuie să vedem, de asemenea, cine este disponibil pentru acest joc și să scoatem maximum din ceea ce avem la dispoziție”, a mai spus Nenad Markovic.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *