O nouă partidă în Alpe Adria Cup. Duel cu KK Zabok sâmbătă în sala „Constantin Jude”

10/11/20220

SCM OHMA Mozzart Bet Timișoara joacă sâmbătă, de la ora 19:00, al patrulea meci din grupa D a competiției Alpe Adria Cup.

„Leii” din Banat urmează să primească la sala „Constantin Jude” vizita echipei croate KK Zabok.

Echipa noastră, revenită după zece ani în circuitul cupelor europene, este lider cu trei victorii din tot atâtea partide disputate, cu șase puncte acumulate.

Următoarele în clasament sunt Spišskí Rytieri (5 puncte din 3 meciuri), KK Rogaška (4 puncte din 4 meciuri) și KK Zabok (4 puncte din 4 meciuri).

Un succes al alb-violeților, sâmbătă, ar face ca echipele din Slovenia și Croația să nu mai poată ajunge din urmă SCM OHMA Mozzart Bet Timișoara, care astfel și-ar asigura unul dintre primele două locuri, ce asigură calificarea în sferturile de finală ale Alpe Adria Cup.

Cunoaștem foarte bine adversarii, chiar dacă au antrenor nou și doi jucători noi. Le-am urmărit ultimele cinci-șase meciuri. Sigur, nu sunt în forma pe care și-o doresc, dar ne așteaptă un meci greu, întrucât pentru ei este ultima șansă de calificare. Noi ne dorim să câștigăm, să continuăm seria de victorii din tur. Va fi un test important, pentru că vine după o perioadă de pauză, generată de meciurile echipei naționale, și înaintea unei serii de partide dificile în campionat.

Nenad Markovic – antrenor secund SCM OHMA Mozzart Bet Timișoara

Intrarea va fi liberă, sâmbătă, la meciul dintre SCM OHMA Mozzart Bet Timișoara și KK Zabok.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

https://baschet.scmtimisoara.ro/wp-content/uploads/2022/04/Design-fara-titlu-56.png

SCM OHMA MOZZART BET TIMIȘOARA

Fii alături de echipa locală de baschet din Timișoara. Te așteptăm la meciuri!