Primul meci din 2024, restanța de la Târgu Jiu

08/01/20240

SCM winsed.swiss Mozzart Bet Timișoara a stat în prima etapă programată în acest an în Liga Națională de Baschet Masculin Getica 95 și intră în competiție mâine, de la ora 17:45.

„Leii” din Banat dispută în deplasare restanța din etapa a 9-a cu CSM Târgu Jiu.

De altfel, ei vor evolua în deplasare în primele trei partide din 2024.

După duelul de la Târgu Jiu urmează partida cu Dinamo, de la București (vineri, ora 17:45) și cea din Cehia, cu BC Kolin (miercuri, 17 ianuarie, în Alpe Adria Cup).

În LNBM Getica 95, ca urmare a succesului obținut sâmbătă de Dinamo cu CSO Voluntari (76-70), ecuația calificării în Top 10 este clară.

SCM winsed.swiss Mozzart Bet Timișoara va obține accesul în grupa de elită dacă va câștiga ultimele trei partide rămase din sezonul regulat.

Este vorba despre cele de la Târgu Jiu și București, precum și cea cu CSM Târgu Jiu, de acasă, de sâmbătă, 20 ianuarie, din ultima etapă.

„Începem anul cu trei meciuri pe teren străin, toate dificile și foarte importante pentru noi. În campionat, ne dorim trei victorii în cele trei meciuri din sezonul regular. Noi mereu ne batem pentru a învinge și o vom face și acum, când presiunea a devenit mare, însă acesta este sportul, joci mereu sub presiune. Cât despre primul adversar, Târgu Jiu face un sezon bun, dar noi mergem acolo să ne apărăm blazonul și să învingem”, a declarat Laszlo Lazar, căpitanul echipei SCM winsed.swiss Mozzart Bet Timișoara.

Ambele meciuri din această săptămână, cele de la Târgu Jiu și București, pot fi urmărite la Digi Sport.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *