Rembka rămâne alături de „leii” din Banat!

10/08/20220

Compania Rembka, specializată în comerțul cu materiale de construcții, va fi alături de echipa noastră și în sezonul 2022-2023.

Parteneriatul dintre cele două părți a demarat în vara anului trecut, înaintea startului stagiunii în care SCM OHMA Timișoara avea să bifeze o nouă prezență în playoff, faza valorică superioară a Ligii Naționale de Baschet Masculin.

Pe lângă sprijinul financiar oferit, Rembka a susținut în ediția precedentă și proiectul revenirii majoretelor la meciurile de pe teren propriu ale „leilor” din Banat.

Totodată, compania timișoreană a sponsorizat deplasarea juniorilor U18 la turneul final al Euroligii masculine, care s-a desfășurat la sfârșitul lunii mai la Belgrad.

Pornită în urmă cu mai bine de două decenii și jumătate, ca o mică afacere de familie, Rembka s-a dezvoltat mereu, reușind să se adapteze schimbărilor pieței.

Rembka, al cărei slogan este „Cu noi totul e simplu!”, se mândrește cu un loc fruntaș pe piața materialelor de construcții din vestul țării, cu trei puncte de lucru, la Timișoara și la Caransebeș, cu un parc auto bine pus la punct, cu angajați experimentați și bine pregătiți, cu utilaje performante, toate pentru a le oferi propriilor clienți materiale și servicii de calitate.

www.rembka.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *