Reprezentație de baschet de Ziua Națională a României

30/11/20230

„Leii” din Banat joacă pe teren propriu în etapa secundă din returul LNBM Getica 95.

SCM winsed.swiss Mozzart Bet Timișoara o va întâlni pe Laguna București mâine, 1 decembrie, de la ora 17:00, la sala „Constantin Jude”.

Elevii antrenorului Dragan Petricevic vin după două succese în campionat și după o lună noiembrie în care au câștigat toate cele cinci meciuri disputate.

De cealaltă parte, Laguna a pierdut toate cele nouă partide jucate în acest sezon.

„Băieții nu se vor relaxa. Îmi cunosc echipa, poate se va descărca, din punct de vedere emoțional sau fizic, dar nu se va relaxa. Adversarul trebuie respectat, chiar dacă până acum a avut rezultate mai puțin reușite. Totuși, în etapa trecută a jucat un baschet bun și a fost aproape de surpriză cu Voluntari. Trebuie să recunoaștem că avem statutul de echipă cu prima șansă, dar de la un simplu statut pe hârtie până la ultimul fluier trebuie muncit”, a declarat Dragan Petricevic, antrenorul principal al echipei SCM winsed.swiss Mozzart Bet Timișoara.

Ultima lună a anului va fi una foarte solicitantă pentru baschetbaliștii noștri, care vor disputa șapte partide, între 1 și 29 decembrie, dintre care patru în deplasare, una dintre ele în Croația, iar alta în Cehia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *