Spisski Rytieri vine la Timișoara cu un pivot de 2,23 metri

11/10/20220

Timișoara găzduiește mâine un meci din cupele europene de baschet la 3.613 zile distanță de la precedentul.

SCM OHMA Mozzart Bet Timișoara va întâlni cu începere de la ora 18:30, la sala „Constantin Jude”, formația Spisski Rytieri (Slovacia), în grupa D din Alpe Adria Cup.

Spisski Rytieri este semifinalistă a precedentului campionat din Slovacia, fază în care a cedat cu 3-1 în fața lui Levice, care avea să devină campioană în Ekstraliga.

Noul sezon din Slovacia a programat până acum trei etape, în care Rytieri a câștigat de două ori și a pierdut o dată, aflându-se pe locul al doilea al ierarhiei.

Eu o consider a fi cea mai puternică echipă din grupă. Iar grupa, așa cum a afirmat directorul de competiții al Alpe Adria, Marek Imre, este una a morții, Death Group, deci vă puteți imagina că toate echipele pot crea probleme, te pot și învinge în orice moment. Spissky pare a fi formația cea mai solidă din punctul de vedere al lotului și experienței.

Dragan Petricevic – antrenor principal SCM OHMA Mozzart Bet Timișoara

Echipa din Spišská Nová Ves este pregătită de un tehnician sloven, Teo Hojc, și are mai mulți stranieri – americani, un croat și un ucrainean.

Spisski are trei jucători din naționala Slovaciei, printre care un pivot de 2,23 metri, Michael Fusek, care a pus mari probleme într-un meci cu Serbia, din calificările la Campionatul Mondial, în februarie anul acesta. Chiar va fi un regal baschetbalistic și îmi doresc să avem o sală cât mai populată. De mult timp m-am învățat să nu mai vorbesc despre sală plină la Timișoara, dar să o avem cât de cât plină ca publicul să transmită energia de care avem nevoie.

Dragan Petricevic – antrenor principal SCM OHMA Mozzart Bet Timișoara

Sursa foto: facebook.com/spisski.rytieri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *