Start în Alpe Adria Cup

17/10/20230

„Leii” din Banat iau startul în cea de-a treia competiție în care sunt implicați în acest sezon, Alpe Adria Cup.

Primul meci va fi miercuri, de la ora 19:00, la sala „Constantin Jude”, în compania echipei croate KK Dubrava.

Adversara echipei SCM winsed.swiss Mozzart Timișoara se află pe locul al cincilea într-o primă divizie croată (Premijer Liga) ce aliniază 12 formații.

„KK Dubrava este o echipă potentă și tânără, însă deosebit de matură. Are numeroși baschetbaliști cu vârsta cuprinsă între 21 și 24 de ani aflați în vizorul unor formații importante. Unii sunt trimiși acolo ca să prindă minute pe teren, pentru ca apoi să se întoarcă la echipe care evoluează în competiții mai importante. Croații au un lot cu talie foarte bună, cu trei jucători de peste 2,10 metri. Ne așteaptă multă muncă și parcursul din Alpe Adria Cup nu va mai fi la fel de accesibil precum cel din sezonul trecut”, a declarat Dragan Petricevic, antrenorul principal al echipei SCM winsed.swiss Mozzart Bet Timișoara.

Sâmbătă, în cea mai recentă etapă din prima ligă croată, a patra, KK Dubrava a câștigat cu 109-90 pe terenul lui Bosco și are acum două victorii și tot atâtea înfrângeri.

„Alpe Adria Cup va fi o competiție mai echilibrată și mai solicitantă, în primul rând pentru că acum ne aflăm într-o grupă de șase echipe, nu de patru ca în sezonul trecut. Vor fi patru meciuri în plus, dintre care două deplasări nu scurte. Este o provocare pentru noi”, a subliniat antrenorul Dragan Petricevic.

Baschetbaliștii alb-violeți se află pe locul al treilea în Grupa A a Ligii Naționale de Baschet Masculin Getica 95.

„În ceea ce privește jocul nostru, le-am cerut băieților să creștem intensitatea și nivelul de agresivitate, în sensul sportiv, și să continuăm să muncim, cum am făcut-o până acum. În afară de deznodământul nefericit din meciul cu Corona Brașov – nici măcar sincopă nu o pot numi – nu aș putea spune că am avut motive de îngrijorare. Și problemele medicale ne-au afectat evoluția din partida cu Brașovul, iar parte din problemele acestea încă o avem”, a mai spus Dragan Petricevic.

În Alpe Adria Cup, SCM winsed.swiss Mozzart Bet Timișoara face parte din grupa B, alături de echipele BC Viena (Austria), KK Ilirija (Slovenia), BC Geosan Kolin (Cehia), Redstone Olomoucko (Cehia) și KK Dubrava (Croația).

Primele două clasate se vor califica la turneul Final Four.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

https://baschet.scmtimisoara.ro/wp-content/uploads/2022/04/Design-fara-titlu-56.png

SCM OHMA MOZZART BET TIMIȘOARA

Fii alături de echipa locală de baschet din Timișoara. Te așteptăm la meciuri!