„Sunt convins că meciul de la Constanța nu se va desfășura în condiții obiective”

20/01/20230

„Leii” din Banat vor juca următoarele două meciuri foarte departe de casă.

Primul va avea loc sâmbătă, la Constanța, în Liga Națională de Baschet Masculin Mozzart Bet, iar al doilea miercuri, la Dąbrowa Górnicza (Polonia), în sferturile de finală ale Alpe Adria Cup.

Între aceste partide, baschetbaliștii noștri nu vor reveni la Timișoara.

Jocul cu CSM Athletic Constanța (sâmbătă, ora 18:30) va conta pentru etapa a 17-a (penultima) a primei faze din Liga Națională de Baschet Masculin Mozzart Bet – Conferința B.

Partida va avea o încărcătură specială, după ce la meciul tur conducerea echipei dobrogene a adus acuzații false publicului din Timișoara, referitoare la un așa-zis incident care l-a vizat pe jucătorul Egidijus Mockevicius și apoi a orchestrat o adevărată vâltoare în mediul online.

„Sunt convins că meciul de la Constanța nu se va desfășura în condiții obiective, ce țin numai de baschet. Știe toată țara ostilitatea conducerii echipei din Constanța față de formația noastră. La fel de bine, știm că echipa din Constanța nu mai are voie să facă niciun pas greșit dacă vrea intrarea în Top 10, iar după investiția făcută în vara anului trecut un eșec ar fi foarte greu de explicat”.

Dragan Petricevic

În tur, SCM OHMA Mozzart Bet Timișoara s-a impus cu scorul de 88-83, după prelungiri, meci în care Adam Mirkovic a suferit o accidentare severă.

Echipa noastră are o linie de clasament cu 9/5, în timp ce CSM ABC Athletic Constanța a acumulat 7/6.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *