U15 | Debut cu dreptul, calificare asigurată în semifinalele turneului final B

29/02/20240

Două victorii, astăzi, în ziua inaugurală a turneului final B din cadrul Campionatului Național U15 masculin!

În sala de sport a Colegiului Economic „Nicolae Titulescu” din Baia Mare, SCM winsed.swiss UVT Timișoara a învins-o în primul meci pe CSȘ Brașovia Brașov cu 75-47, apoi a dispus de ABC Laguna Negru București aproape la fel de clar, scor 87-60, bifând un debut cu dreptul ce-i asigură calificarea în semifinale!

„Ce am observat și ce îmi place este că după acea evoluție bună din meciul pierdut cu CSȘ CSM Ploiești (n.n. – la 17 februarie, scor 63-74, la București) se vede că s-a coagulat și mai mult echipa, iar băieții au dobândit mai multă încredere în ei și acest lucru s-a putut observa astăzi! Au început să înțeleagă toate indicațiile pe care le-am acordat de-a lungul sezonului, au fost foarte motivați să demonstreze că au potențial și că merită să câștige acest turneu final B! Se vede, totodată, un progres clar față de prestațiile din începutul campionatului”, ne-a declarat antrenorul Petru Czmor.

Mâine, ultima reprezentație din grupa 1B, de la ora 15:30, în aceeași sală, cu gazda ACS Wild Cats Baia Mare.

„Ne-am întâlnit deja de două ori în acest sezon cu adversara de mâine, un meci l-am câștigat și pe celălalt l-am pierdut. Vrem să învingem pentru a câștiga grupa noastră și pentru a evolua în semifinale cu ocupanta locului secund din cealaltă grupă. Ne cunoaștem adversara și sunt convins că ne vom impune!”, ne-a mai spus Petru Czmor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *