Ultima reprezentaţie din sezonul 2021-2022, cu poze, autografe şi cadouri din partea „leilor”

16/05/20220

Final de sezon într-o notă relaxată, cu multe zâmbete şi cu bucuria de a fi întărit conexiunea cu suporterii timişoreni.

Meciul demonstrativ din această seară cu prietenii noştri italieni de la Tutor Agents, dirijaţi magistral de pe margine de talentatul antrenor Stefano, a însemnat mai mult decât un joc de baschet.

Ne-am bucurat de prezenţa doamnei Carmen Tocală, preşedintele Federaţiei Române de Baschet, care ne-a vizitat în jurul prânzului la sediul clubului şi a revenit în cursul serii pentru evenimentul ce închide actuala stagiune baschetbalistică.

Pe teren s-au aflat şi două foste jucătoare de mare calibru din naţionala României, timişorencele Adina Stoiedin şi Ancuţa Stoenescu. Ele au adus un plus de experienţă echipei Tutor Agents, la fel cum au făcut-o şi baschetbaliştii americanii Darrion Strong şi Gary Talton.

La final, câteva zeci de copii au coborât din tribuna sălii „Constantin Jude” pentru a-i întâlni pe „leii” din Banat.

Cei mai norocoşi au plecat acasă cu ghetele favoriţilor în alb-violet, dar toţi au primit autografe şi au făcut poze cu cei pe care îi încurajează la meciurile de pe teren propriu.

Am consemnat, aşadar, şi a doua ediţie a proiectului „Hai să ne cunoaştem!”, pe care l-am demarat la mijlocul lunii aprilie.

Final de sezon cu mulţumiri din partea „leilor” pentru susţinerea oferită!

ÎMPREUNĂ PENTRU TIMIŞOARA!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *