Ultimul meci din 2023, în fața propriilor suporteri

27/12/20230

SCM winsed.swiss Mozzart Bet Timișoara primește vizita echipei CSO Voluntari în etapa a 15-a a LNBM Getica 95 – grupa A.

Partida va avea loc vineri, cu începere de la ora 17:30, la sala „Constantin Jude”.

„Este un meci la fel de important precum precedentele. Nu există, indiferent de locul ocupat de oponenții noștri, un meci care să fie mai puțin important. Spun asta pentru că suntem într-o luptă aprigă pentru primele cinci locuri și calificarea în Top 10”, a declarat Dragan Petricevic, antrenorul principal al echipei SCM winsed.swiss Mozzart Bet Timișoara.

Ilfovenii se află pe locul al doilea în clasamentul grupei A, cu nouă victorii și trei înfrângeri.

„Noi suntem de ceva timp în căutarea unui break, după ce am pierdut acel meci de acasă cu Brașovul. Alergând după acest break, nu trebuie să uităm importanța meciurilor de acasă, adică să ne luăm serviciul. Cu siguranță că ne vom bate să obținem un rezultat pozitiv, nu doar spre bucuria noastră și a suporterilor la final de an, ci și în vederea punctelor din clasament. Vom lupta pentru o clasare între primele cinci echipe, ceea ce ar fi foarte bine, dar dacă nu vom reuși nu putem decât să continuăm în grupa 11-18, pentru că una peste alta ar fi un rezultat care ar reflecta posibilitățile clubului nostru, din mai multe puncte de vedere. Repet, însă: vom continua să luptăm. Cred în echipă și în puterea ei de a prinde play-off-ul”, a mai spus antrenorul Dragan Petricevic.

Operat la menisc, jucătorul Victor Legoșin va lipsi de pe teren cel puțin până la finalul lunii februarie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *